Top 10 billigste villaer til bilentusiasten

Foto: Boligsiden.

Er bilen dit kæreste eje? Bruger du flere penge på bilen end på boligen? De 10 billigste villaer med opvarmet garage koster under en million kroner, så der er ingen undskyldning for ikke at give din bil en luksustilværelse.

Under normale omstændigheder køber man et hus til sig selv, så man kan få en bekvem tilværelse med tag over hovedet. Men så er der dem, der køber hus på bilens præmisser. Det er her, hvor en carport bare ikke er god nok, og en almindelig garage ikke slår til. Bilentusiastens hus skal naturligvis have en opvarmet garage, hvor hestekræfterne kan få en beskyttet tilværelse i ly for det danske vejrs luner, og hvor der er plads til at skrue, pudse og polere i behagelige temperaturer.

”Vil man have en billig bolig med opvarmet garage, skal man lidt ud på landet. Men for bilentusiasten må det være en fornøjelse at have en undskyldning for at bruge ekstra tid på at køre på arbejde, så værre er det nok heller ikke”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

De opvarmede garager fås i forskellig størrelse og stand. Der er alt fra den lille enkeltbilsgarage til store garageanlæg med plads til flere biler. Se de fine garager på listen nedenfor, og få inspiration til din bils nye hjem.

Top 10 billigste villaer med opvarmet garage

Østergade 20, 5953 Tranekær
Lille villa på 70 kvadratmeter, men hvad betyder boligens størrelse, når der er et opvarmet garageanlæg til dit kæreste eje? Villaen ligger på brofaste Langeland, så du og din bil kan køre til og fra øen, som det passer jer, og boligen her er listens billigste. Udbudspris: 475.000 kr.

Møllevænget 23, 5953 Tranekær
Her får du 115 kvadratmeter bolig og en stor, muret garage, der både er isoleret og opvarmet. Garagen har port og vinduer, og der er endda et toilet, så du næsten kan bo derude sammen med din bil. Udbudspris: 495.000 kr.

Hovedgaden Øst 76, 6500 Vojens
Villa på 153 kvadratmeter og ikke mindst en stor, opvarmet garage med flot, hvid port. Udbudspris: 795.000 kr.

Skovagervej 1, 6900 Skjern
Villa med lækker garage, der både er isoleret, opvarmet og har automatisk port. Boligen er på 157 kvadratmeter, og flytter der en haveinteresseret med ind på matriklen, er der bestemt også noget at komme efter her i den charmerende og velholdte have. Udbudspris: 845.000 kr.

Egebovej 1, 4571 Grevinge
Her er intet mindre end 77 kvadratmeter opvarmet garage med værksted og stor port. Huset er renoveret og fremstår i god stand. Udbudspris: 895.000 kr.

Gammel Bedstedvej 12, 4100 Ringsted
Endelig et hus, hvor garagen er større end boligen! Bolig og udestue optager 123 kvadratmeter, mens den store isolerede og opvarmede garage er på 141 kvadratmeter. Dertil kommer der 30 kvadratmeter carport. Udbudspris: 895.000 kr.

Kanelvænget 2, 5772 Kværndrup
Har du mere end en bil, er der en oplagt bolig til dig her, hvor der er lavet en skøn, bred flisebelagt indkørsel med plads til både bil, trailer og campingvogn – eller bare tre biler. Der er 41 kvadratmeter opvarmet garage. Også her er der noget at komme efter til havefolket med en flot, blomstrende have med lille dam. Udbudspris: 895.000 kr.

Bygmarksvej 35, 6500 Vojens
Skal din bil have det bedste, skal du bo i huset her, hvor du får en opvarmet dobbelt garage fra 2007 med i købet. Bilen får 49 kvadratmeter at boltre sig på, mens du i huset får 124 flotte kvadratmeter. Udbudspris: 995.000 kr.

Bøjdenvejen 21, 5772 Kværndrup
Masser af kvadratmeter her: 84 kvadratmeter opvarmet garage med port og god højde til fx lift, og intet mindre end 470 kvadratmeter garagebygning. For dig, der skal lidt mere end bare skrue lidt på bilen i ny og næ. Boligen er naturligvis ganske fin også. Udbudspris: 995.000 kr.

Hollensvej 10, 9460 Brovst
Indrømmet, boligen her koster lige akkurat over en million, men den får lov til at komme med på listen, fordi både du og din bil bliver glade for de ekstra tusinde, du skal spendere. Her er en stor opvarmet garage med klinkegulv på 48 kvadratmeter. Garagen er fuldt isoleret og bygget i 2009. Huset er totalt moderniseret med solpaneler og har lavenergistatus. Udbudspris: 1.098.000 kr.

Find mere om