Storbydrømme: Her kan du bo som i New York

New York. Foto: Pixabay

c

Rå murstensvægge. Tunge, sorte metaldøre og fritlagte loftsbjælker i et lokale med højt til loftet. Det er blot nogle af de indretningstendenser, der ofte forbindes med storbyen New York.

Men du behøver ikke forlade familie og venner og flytte hele vejen til ’The Big Apple’, hvis det er i disse omgivelser, du ønsker at bo. For flere af de aktuelt udbudte boliger på Boligsiden byder på den eftertragtede New Yorker- stil, der blandt andet er kendetegnet ved store, åbne rum og et ofte minimalistisk look.

”Mange drømmer om at bo i New York City, og for de fleste forbliver det en drøm. Men derfor kan man jo godt hente lidt af den særlige New Yorker-stemning hjem i sin egen bolig. Det er i hvert fald træk, som vi ofte ser fremhævet i salgsopstillingerne,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Eftertragtede kvadratmeter

Der er i øjeblikket flere lejligheder udbudt til salg, hvor man har brugt New Yorker-stilen som betegnelse for boligens rumfordeling og indretning. De fleste ligger selvsagt i Danmarks storbyer, men man kan også finde betegnelsen brugt ved lejligheder i de mindre byer.

Byen, der aldrig sover, er også et pebret sted at købe ejendom i, og i flere tilfælde skal man da også spendere en del på de New York-lignende kvadratmeter i Danmark.

Ser vi nærmere på de aktuelt udbudte boliger, kan man eksempelvis få en ejerlejlighed på Larsbjørnsstræde 7B i det centrale København K.

Lejligheden koster 13.750.000 kroner, men så får man til gengæld også seks værelser fordelt på 245 kvadratmeter. Lejligheden er præget af det industrielle look, og det åbne rum forstærker følelsen af at være på et ægte ’loft’ i New York City.

Her er der med andre ord god plads til at sippe cocktails i gode venners selskab.  Men mindre kan heldigvis også gøre det, og derfor er der også flere bud på New Yorker lejligheder i de mindre prislejer.

Find mere om