Ny applikation til iPhone og iPad gør boligjagten mobil

Boligsiden App

Boligsidens apps

Med en ny applikation til iPhone og iPad lancerer Boligsiden nu en ny løsning til mobil boligsøgning. Som boliginteresseret får du dermed et komplet overblik over boligmarkedet, uanset hvor du befinder sig.

Boligsidens applikation giver dig adgang til titusindvis af boliger til salg. Du kan derfor starte din jagt efter drømmeboligen hjemme fra sofaen, eller når du allerede er ude på udkig efter interessante boligemner og får lyst til at se flere boliger til salg.

”Med Boligsidens løsning for såvel iPhone og iPad er boligmarkedet blevet mobilt og transparent. For første gang får man det fulde overblik over boligmarkedet med adgang til salgspriser, nyheder og statistikker direkte på din iPhone eller iPad, ligesom det nu også er blevet muligt, fra mobilen at søge boliger med åbent hus,” siger Søren Lægaard, direktør for Boligsiden.

Find nærmeste åbent hus

Den nye applikation fra Boligsiden giver adgang til mange af de oplysninger om boligerne, som allerede nu findes på www.boligsiden.dk. Applikationen rummer også en lang række effektive søgemuligheder og funktioner. Det er blandt andet muligt at foretage lynsøgning, sortere resultatlisten efter nyeste, billigst eller dyreste boliger og gemme søgninger til senere brug. Alt i alt gør applikationen på din iPhone eller iPad det meget lettere for dig at søge efter boliger, når du er på farten.

”Når man som boliginteresseret kører rundt i et bestemt område og kigger efter bolig, er det en stor hjælp, at man undervejs kan søge på flere boliger eksempelvis med åbent hus. Det kan man på vores løsning. Ud over det kan man selvfølgelig få et hurtigt overblik over alle boliger til salg i nærheden ved hjælp af telefonens GPS-funktion,” siger Søren Lægaard, og fortsætter:

”På Boligsiden kan vi nu give de boliginteresserede et overblik, så man er godt rustet til at finde sit drømmehus og hurtigt og nemt kan komme i kontakt med den enkelte ejendomsmægler.”

Boligsidens nye applikation til iPhone er gratis og kan downloades på App Store til iPhone eller iPad.

Applikationen er udviklet i samarbejde med Woerk™ (www.woerk.dk)

God mobil boligjagt!

Find mere om