Lyt dig til de seneste boligtendenser med Boligsidens nye podcast

Foto: Boligsiden

Boligsiden har i samarbejde med Partnermedier lanceret en ny podcast, hvor du i hvert enkelt afsnit kan blive opdateret på boligmarkedet og på tendenserne inden for et udvalgt tema. Læs mere og lyt med her.

Boligmarkedet er i konstant udvikling. Ikke mindst igennem de sidste par år, hvor der virkelig har været fart på handler, priser og interessen for boligmarkedet.

Det ved du måske allerede, hvis du interesserer dig for dynamikken på boligmarkedet og læser med i nyhedsstrømmen.

Men i den nye podcast ’Boligkvarteret’, som Boligsiden har skabt i samarbejde med Partnermedier, er der nu mulighed for at dykke endnu længere ned i tendenserne på forskellige dele af boligmarkedet.

”Udover at følge boligprisernes bevægelser og købelysten i det danske samfund, er der rigtig mange områder af boligmarkedet, som fortjener lidt mere opmærksomhed, og som er værd at dykke længere ned i. Til det formål er podcast-formatet det helt oplagte valg, og vi er meget glade for, at det i samarbejde med Partnermedier er lykkes at skabe ’Boligkvarteret’,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og som medvirker i podcasten.

Bliv opdateret på boligtendenser på et kvarter

Som navnet antyder, er hvert afsnit af ’Boligkvarteret’ cirka 15 minutter langt, og på den tid vil deltagerne i programmet gå med lytteren igennem forskellige områder og hjørner af det danske boligmarked.

I hvert afsnit kan du således blive opdateret på den seneste udvikling på boligmarkedet på baggrund af nye tal fra Boligsiden, ligesom du vil blive præsenteret for bevægelserne inden for et udvalgt tema. Det sker igennem deltagelse fra Birgit Daetz samt en gæst, der er aktuel for det pågældende tema.

Det første afsnit af ’Boligkvarteret’ er netop udgivet, og det handler om sociale fællesskaber i boligområder.

”Vi står over for en ny fremtid på boligmarkedet, hvor vi i de kommende år formentlig vil se ændrede flyttemønstre såvel som andre måder at leve på, end vi traditionelt kender til. Det sociale fællesskab bliver flere steder omdrejningspunktet, ikke kun i den enkelte bolig og dermed i den enkelte familie, men i højere grad for beboerne i ET helt boligkvarter, og det er den diskussion, vi ser nærmere på i det første afsnit af ’Boligkvarteret’,” siger Birgit Daetz.

Du kan finde ’Boligkvarteret’ her på Boligsiden. Du kan også høre ’Boligkvarteret’ hos Spotify, Apple Podcast, eller hvor du normalt lytter til podcast.

Boligkvarteret er en podcastserie, og det næste afsnit udkommer i slutningen af juni.

Find mere om