Hør om prisforskelle på boligmarkedet i nyt afsnit af Boligkvarteret

Foto: Unsplash

I det nye afsnit af podcasten ’Boligkvarteret’ kan du høre om prisudviklingen på boligmarkedet, som gør, at der kan være mange millioner kroner til forskel på huse i samme størrelse rundt om i landets kommuner. Samtidig får du en opdatering på de seneste bevægelser på boligmarkedet, som blandt andet handler om boligskatteændringerne for 2024.

”Er prisforskellen blevet markant større mellem de billigste og dyreste kommuner?”.

Sådan spørger vært Martin Andersen i det nye afsnit af podcasten ’Boligkvarteret’, hvor temaet i denne omgang er geografiske forskelle i boligpriserne.

En ny opgørelse fra Boligsiden viser nemlig, at der kan være mange millioner kroner til forskel på huse i samme størrelse, alt efter hvilken kommune husene er beliggende i.   

Med i studiet er Birgit Daetz, boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden, som svarer ”ja” på det indledende spørgsmål.

I podcasten kan du høre Birgit Daetz forklare, hvorfor der er kommet et øget spænd i boligpriserne blandt landets kommuner.

Samtidig giver hun gode råd til, hvordan man kan spare penge på sit boligkøb, ligesom hun fortæller, hvad man skal være særlig opmærksom på, hvis man står til at købe hus i løbet af den kommende tid.

Fra januar 2024 træder nye ændringer i boligskatten nemlig i kraft herhjemme, som kan få væsentlig betydning for dit boligkøb og for boligmarkedets udvikling generelt.

Lyt med i podcasten og hør, hvordan boligskatteændringerne allerede har sat skub i visse dele af boligmarkedet, når Birgit Daetz som vanligt gør status over de seneste bevægelser på boligmarkedet.   

Du kan lytte dig til podcasten lige her på Boligsiden.

Du kan også finde ‘Boligkvarteret’ på SpotifyApple Podcast, eller hvor du normalt lytter til podcast.

’Boligkvarteret’ udgives i samarbejde med Partner Medier og indeholder sponsoreret indhold.  

Find mere om