5 boligblogs, der inspirerer til kreative sommerprojekter!

Foto. Boligsiden

Sommeren er over os og med den følger lyse nætter, ferie og ny energi. Det betyder masser af tid og overskud til at kaste sig over projekter i haven og boligen – og skal der sættes skub i kreativiteten, er der brug for masser af inspiration. Her er 5 skønne boligblogs, der gør tricket!

Måske har du allerede afsluttet jagten på drømmeboligen og har fået opfyldt de drømme og ønsker, du måtte have til dit hjem. Men selv hvis du er nået så langt, er der lang vej fra drømmehuset er købt, til det fremstår som dit drømmehjem.

”Selvom det betyder meget, hvilke elementer huset er udstyret med, hvor det ligger og hvordan rummene er fordelt, så er en stor del af hjemlighedsfølelsen knyttet til de møbler, ting og pyntegenstande, vi selv fylder det med” siger Birgit Daetz, der er Kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk og fortsætter:

“Det kan blive en anelse upersonligt at beklæde sit hjem med dyre designermøbler fra gulv til loft – og så er det i øvrigt også de færreste af os, der har råd til det i længden. Derfor kan det sommetider gøre godt med lidt inspiration udefra til gode alternativer.”

Hertil er boligblogs en ideel løsning, da de modsat dyre magasiner ikke koster dig en krone og giver mulighed for at samle forskelligartet inspiration fra flere kilder. I blogosfæren kan du finde hjælp til alt fra kreative gør-det-selv-løsninger, billigere alternativer til dyrt design eller inspirationsbilleder at have i baghovedet, når du selv går i butikker eller tager på rov på et af sommerens mange loppemarkeder.  Her er 5 anbefalelsesværdige af slagsen:

http://boligcious.dk
Boligcious.dk er stiftet og drevet af Malene Marie Møller, der med en baggrund inden for salg og designteknologi og årelang interesse for indretning er garvet på området. Hendes populære bolig- og indretningsblog er blevet til et unikt og æstetisk tiltalende univers, der spænder lige fra historier og anbefalinger af brands til giveaways til velkendte klassikere og tips til helt nye designspirer.

http://thebrickhouse.tumblr.com/
The Brick House er en blog, der samler stribevis af inspirationsbilleder, som alle emmer af lækker minimalisme og gode materialer. Her kan du ikke undgå at lade dig inspirere og få tændt op under nye, spændende indretningsdrømme, der kan summe i baghovedet, når du giver dig i kast med dit eget hjem.

http://sonomaseven.dk/
Mille Emilie, hjernen bag Sonoma Seven, arbejder for Inside PR, der specialiserer sig inden for møbel- og tekstilbranchen, og kører sideløbende sit eget indretningsfirma. Hun har i den grad fingeren på pulsen, hvad angår interiør- og designtendenser og når hun blogger om emnet, bliver det gjort med masser af kompetent snilde og sjæl. Sonoma Seven er et inspirationsmekka i spændingsfeltet mellem gør-det-selv og danske designklassikere.

http://kreavilla.com/
På Kreavilla deler Christina Sandersen ud af sine personlige indretningstips og –erfaringer. Hun tager udgangspunkt i sin egen hverdag, indretningen af sit eget hjem og blogger også om egne erfaringer med boligsalg og –køb. Tilsammen giver det en rigtig fin og inspirerende blog med et dejligt, personligt touch, der fænger og får læseren til at komme igen.

http://homesick.nu/
Med et fælles udspring i bacheloruddannelsen, Designkultur og Økonomi, har Mette, Tatiana og Camilla, startet bloggen Homesick.nu. Den fungerer som et umådeligt fint og inspirerende mood board, der præsenterer sin læser for stilfuld, enkel, men til tider finurlig inspiration og indretningskunst. ”En idélegeplads, hvor tankerne kan lege frit” med stifterenes egne ord.

Find mere om