Vind i Lotto og køb 241 huse

Foto: Boligsiden

Bliver du den, der kan stikke af med Superpuljen i Lotto på onsdag, er der 49 millioner kroner til dig. Det kan købe dig 241 huse i Danmark netop nu.

På onsdag er der 49 millioner kroner i superpuljen i Lotto. Skal du ikke solde det hele op på hurtige biler og bare damer, kan du gøre noget fornuftigt og investere i fast ejendom. For de 49 millioner kan du købe ikke mindre end 241 huse i Danmark, hvis du vel at mærke køber de billigste, der er til salg netop nu, fordelt i hele landet.

”Er 241 huse mere end du kan bruge, kan du også nøjes med et enkelt. Danmarks næstdyreste hus koster 48 millioner kroner. Desværre vil vinderen slet ikke have råd til at købe Danmarks dyreste hus. Det koster 78 millioner. Så kræver det i hvert fald mere end en enkelt lottogevinst”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Se Danmarks dyreste villa til 78 millioner i Klampenborg

158 huse i Lolland kommune

Vælger du at koncentrere din huskøb i en enkelt kommune, kan du få flest huse i Lolland kommune. Her får du 158 af de billigste huse for dine 49 millioner. Til sammenligning kan du kun få 9 villaer i Frederiksberg kommune til samme pris,  men her koster den billigste villa også 3,2 millioner kroner. I Lolland kommune koster billigste villa 125.000 kr.

Se villaen til 3,2 millioner på Frederiksberg

Se villaen til 125.000 kr. på Lolland

Du kan ikke købe en ø

Troede du nu, at du kunne købe hele Læsø eller lignende for Lottogevninsten, må du tro om igen. På Læsø kan det blive til 54 villaer, og til historien hører, at der rent faktisk er 76 villaer til salg netop nu på øen.

På Samsø kan du købe 52 ud af de 60 villaer, der er til salg, og på Fanø kan du få 28 ud af de kun 34 villaer, der er til salg.

På Bornholm kan du godt nok købe 123 af de huse, der er til salg netop nu, men der er så stadig 558 villaer, du ikke kan købe.

Husk desuden, at der er bopælspligt i helårshuse i Danmark. Så skulle du gå hen og vinde, og ønsker du at købe flere huse, så husk, at du kun kan have en helårsbolig, og at resten enten skal være sommerhuse eller huse, som kommunen kan give dig lov til at bruge som flexbolig.

Læs mere om flexboligordningen: Flexboliger giver nye muligheder på boligmarkedet

Find mere om