Spar tid på din boligsøgning med ny funktion

Logo - Boligsiden

Der er godt nyt til alle, der søger bolig. Med den nye overvågning af søgninger og huskeliste kan du spare tid på din boligsøgning. Når du har oprettet en overvågning, sender vi dig e-mails med relevante opdateringer om de boliger, der interesserer dig mest. Du får det hele serveret i din indbakke.

Vi er stolte af at kunne præsentere en ny funktion på Boligsiden.dk, som vil gøre din boligsøgning lettere. Nu kan du overvåge dine søgninger og huskeliste, så du hver dag kan modtage en e-mail med en dugfrisk opdatering over de boliger, der interesserer dig mest. Du skal blot oprette overvågningen, og derefter behøver du ikke at røre en finger. Du skal bare tjekke din e-mail, hvor vi serverer de relevante opdateringer for dig i et overskueligt format.

Overvåger du en søgning, sender vi en e-mail hver dag, hvis der er nye boliger, der matcher dine søgekriterier, eller hvis der er boliger i din søgning, der er faldet i pris. Overvåger du din huskeliste, sender vi en mail med information om prisændringer, om nye åbent hus-arrangementer, og hvis en bolig ikke længere er til salg. Er der ikke sket ændringer i dine søgninger eller din huskeliste, kommer der ingen mail den dag.

Du skal være logget ind – men hvorfor nu det?

For at kunne oprette overvågning af søgninger og huskeliste, skal du være logget ind på Boligsiden.dk. Har du ikke allerede oprettet dig som bruger, er det noget, du kan klare ved blot at indtaste din e-mailadresse og et kodeord, du selv vælger.

Opret dig som bruger her

Vi skal bruge din e-mailadresse for at kunne sende dig opdateringer. Samtidig skal du være logget ind for at kunne sætte boliger på huskeliste og gemme dine søgninger. Vi sender naturligvis ikke dine personlige oplysninger til andre, og vi bruger ikke din e-mailadresse til andet end at sende dig opdateringer fra din søgning og huskeliste – hvis du altså har tilmeldt overvågning. Ønsker du at modtage andre nyheder fra Boligsiden.dk, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet samtidig. Det sender vi ca. to gange om måneden.

Sådan gør du

  1. Log ind på Boligsiden.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du gøre det her. Det er gratis, og tager kun få minutter.
  2. Vælg menupunktet Mine søgninger, og klik på klokke-ikonet ud for den søgning, du ønsker at overvåge. Har du først lige oprettet dig som bruger og er logget ind for første gang, skal du foretage en søgning, før du kan oprette en overvågning.
  3. Læn dig tilbage, og lad os overvåge dine drømmeboliger for dig.

    Og husk: Du kan altid afmelde overvågningen igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails med opdateringer fra os.
Find mere om