Se liste: Her kan du købe huse med hjemmebiografer  

Billede: Pixabay

Kan du bedst lide filmoplevelser på det store lærred, men bare for dig selv og dine nærmeste? Så har Boligsiden måske løsningen her. Se Boligsidens liste over boliger til salg, som indeholder en hjemmebiograf.

Boligsiden har samlet en liste over boliger til salg i Danmark, som indeholder en hjemmebiograf. Boligerne, som er fordelt rundt om hele landet, indeholder alle de elementer, der skal til for, at det er en ægte hjemmebiograf.

”Hjemmebiografen er for mange danskere en ekstra luksus i hjemmet. Selvom ganske få hjem indeholder en hjemmebiograf, er det stadig noget, som de fleste synes er spændende. Dermed kan hjemmebiografen også give ens hjem et ekstra udtryk,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør og boligøkonom hos Boligsiden.

Hvad er en hjemmebiograf?

Hvis du ikke er på boligjagt, men stadig ønsker en hjemmebiograf, kan du bygge din egen.

Mange elektronikforhandlere påpeger, at lyden er det allervigtigste for at kunne emulere biografoplevelsen derhjemme.

De fleste elektronikforhandlere anbefaler også, at man installerer en projekter fremfor et større fjernsyn. Dermed skal der også være plads til et større hvidt lærred i det rum, hvor hjemmebiograf skal være.

Udover lyden og billede er det også vigtigt at placere de rigtige møbler i lokalet. Det kan eksempelvis være en ekstra stor sofa, eller en lænestol, som man kan synke ned i.

Hvis disse tre punkter er opfyldt, har man i udgangspunktet sin egen hjemmebiograf.

Se huse til salg med hjemmebiograf her:

Listen indeholder villaer og rækkehuse til salg, der i salgsannoncen er kvalificeret som værende boliger, som indeholder en hjemmebiograf.