Se liste: Her kan du købe boliger med eget juletræ i haven

Jul og gaver. Foto: Pixabay.

Julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at stort set alle danske husstande skal finde dette års juletræ. Men hvad hvis juletræet stod i din egen baghave? Boligsiden har fundet boliger til salg, som har juletræ i haven.

Juletræet er et af julens mest centrale objekter.

Derfor er det ikke unormalt, at mange danske husstande bruger energi på at finde det rigtige træ og finde det rigtige julepynt.

Forestil dig, hvis du ikke skulle gå mere end 100 meter med din sav, inden du fælder årets juletræ.

Den teori forsøger Boligsiden at komme til livs. Vi har nemlig samlet alle de boliger til salg, som har et juletræ i baghaven. Listen kan du se længst nede i artiklen.

”Det at kunne hente juletræet i sin egen baghave kan næsten opfattes som at leve tæt på naturen. Hvis årets juletræ kan spottes fra ens soveværelse om vinteren er bare en ekstra bonus,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør og boligøkonom hos Boligsiden.

Fakta: Juletræet

Juletræet, som oprindeligt kommer fra Tyskland, har været et af julens vigtigste højdepunkter siden 1800-tallet. Typisk plejer man at dekorere træet med danske flag, julekugler, forskellige julegenstande og en stjerne eller engel på toppen.

Listen indeholder boliger, der i salgsannoncen er kvalificeret som værende boliger, som indeholder et juletræ.

Find mere om