Nye funktioner på Boligsiden!

BBR indberetning

Vi har forbedret brugeroplevelsen på Boligsiden og tilføjet funktionerne “Mine steder” og “Rejsetid” til kortet for den bolig, du har kig på. Tilsammen giver de dig et rigtig godt overblik over, hvordan boligen er beliggende i forhold til de steder, der betyder noget for dig og din hverdag.

 
Det er vigtigt for os, at du får en så levende oplevelse af bolig, have og lokalområde som muligt, når du søger nyt hjem på Boligsiden. På den måde kommer du tættere på at kunne forestille dig hverdagen i de nye omgivelser og dermed også på at finde det helt rigtige sted for lige netop dig.

Når du gennem Boligsidens søgefunktion har klikket dig ind på en bolig, du er interesseret i, finder du, ved at scrolle lidt længere ned på siden, et kort over området. Kortet viser dig naturligvis, hvor boligen er beliggende, men rummer også en række andre funktioner, der giver dig et endnu bedre indtryk af det område, boligen er en del af.

Mine steder

Hvis du opretter dig som bruger på Boligsiden, har du blandt andet mulighed for at indtaste og gemme steder, du hyppigt besøger i hverdagen. Det sker på siderne under menupunktet ”Min boligside”. Du kan eksempelvis indtaste din arbejdsplads, børnenes skole, forældrenes adresse eller et helt fjerde sted, der er særligt afgørende for, hvor du ønsker at bosætte dig.

”Mine steder” viser dig, hvor langt der er fra den bolig, du kigger på, til dine gemte adresser, og du undgår derfor at skulle indtaste adresserne igen og igen for hver bolig, der fanger din umiddelbare interesse.

Rejsetid

Funktionen ”Rejsetid” giver dig et rigtig godt overblik over ikke bare hvor i landet, din kommende bolig er beliggende, men også hvad det vil sige i konkret transporttid. Der er som bekendt stor forskel på fremkommeligheden i landets egne, og det valgte transportmiddel har selvfølgelig også en del at skulle have sagt. ”Rejsetid” tilføjer et lag til kortet, der med forskellige farvezoner indikerer, hvor langt du kan komme på henholdsvis 0-10 min., 10-20 min., 20-30 min., osv. op til 60 min. fra den valgte adresse. Vælg først en transporttype og oplev fx, at du fra adressen, Rådhusstræde 4D i København K, kun har 10-20 min. på cykel til Amagerfælled.

De fleste ved, at der er en stor økonomisk gevinst at hente ved at flytte et stykke uden for byen. Alligevel kan projektet virke uoverskueligt – måske fordi det kan være svært at visualisere sig, hvor langt væk man reelt bosætter sig i forhold til by og kultur. Her er funktionen, ”Rejsetid”, særligt brugbar, idet den giver et overordnet billede på, hvor langt du kan komme fra din nye bolig – og måske virker cykelturen faktisk slet ikke så uoverskueligt lang, som du havde forestillet dig.

Tag godt imod de nye funktioner, ”Mine steder” og ”Rejsetid”.

Find mere om