Ny feature: Filtrér tvangsauktioner efter retskreds

Murermestervilla

Foto: Boligsiden

Du kan nu sortere tvangsauktioner efter retskreds på Boligsiden.dk. På den måde kan du få et hurtigt overblik over, hvornår hvilke grunde, huse og fritidsboliger kommer under hammeren i dit nærområde.

På Boligsiden.dk kan du nu filtrere tvangsauktioner efter landets 24 retskredse. Dermed kan du få et hurtigt overblik over, hvad der kommer på auktion i din retskreds i dag, i morgen eller i næste uge.

I forvejen er Boligsiden.dk det eneste sted, hvor du kan se en komplet liste over tvangsauktioner på alle boligtyper i Danmark, og nu bliver siden altså mere brugervenlig.

”At søge på retskreds har den fordel, at du kan trække en komplet liste over, hvad der sker i retten i for eksempel Næstved på en bestemt dato. Det giver bedre mulighed for at få et godt overblik over, hvad der kommer under hammeren hvor og hvornår. Det er en klar forbedring,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

På billedet herunder kan du se en søgning på retskredsen i Næstved, der er sorteret efter auktionsdato- og tid. Det giver overblik over, hvornår og i hvilken rækkefølge de forskellige boliger og grunde kommer under hammeren.

Find mere om