Kend det nye kvarter allerede inden I flytter

På www.boligsiden.dk kan man nu – ud for hver enkelt boligpræsentation – se, hvor langt der er til børnehaven, supermarkedet, den lokale læge og fodboldklubben.

”Vi har endelig fundet drømmehuset, men gad vide hvor langt der er til den nærmeste skole, biblioteket og biografen …?”

Sådan er der utvivlsomt mange, der tænker, mens flyttekasserne bliver pakket med bøger, nips og køkkengrej. Men det er slut nu, for på www.boligsiden.dk kan man, allerede når man starter boligsøgningen, orientere sig om alle disse forhold.

”De fleste af os er selvfølgelig nysgerrige efter at vide, hvordan det forholder sig med offentlig service, skoler, børnehaver og fritidsinteresser i området, hvor vi kigger efter ny bolig. Derfor har vi nu lanceret en oversigt med alle disse faciliteter ud for hver enkelt boligpræsentation på www.boligsiden.dk”, forklarer kommunikationsdirektør Birgit Daetz.

Sådan fungerer det

Det er samtlige knap 73.000 boliger på www.boligsiden.dk, der er udstyret med den nye funktionalitet. Alt, man skal gøre, er at vælge den ønskede bolig i boligpræsentationen. Med et klik på billedet af boligen kommer de kendte oplysninger om pris og boligfakta.

I højre side af billedet – under valgmuligheden ’3D overflyvning’ er der et Google-kort med boligen. Det kort klikker man på, hvorefter et kort med et større udsnit af området kommer frem.

Her kan man vælge en række muligheder i fire kategorier:
Børn & uddannelse
Sport & fritid
Offentlig service
Indkøb

Faciliteter vises på Google-kort

Under de fire kategorier findes en række ikoner, som illustrerer de forskellige faciliteter i lokalområdet.

”Når man klikker på ikonerne, fremkommer et eller flere tilsvarende ikoner på kortet, som indikerer hvor for eksempel politistationen eller købmanden ligger i forhold til den bolig, man interesserer sig for”, siger Birgit Daetz.

Ved et klik på de forskellige ikoner, dukker en dialogboks frem på skærmen, hvori man finder praktisk information om stedet. Man kan naturligvis også se hvor langt fra boligen der er til de forskellige faciliteter ved et kig på linealen i kortets nederste venstre hjørne.

Flere nyheder undervejs

”Vi ønsker at skabe det bedst tænkelige overblik for vores brugere, når de kigger efter drømmeboligen på www.boligsiden.dk. De nye muligheder har været efterspurgt af mange brugere og er blot et nyt led i en kæde af fornyelser, som vi løbende gennemfører på www.boligsiden.dk”, lover Birgit Daetz.

Tidligere er kommet applikationer til iPad og iPod, og om kort tid får brugerne af www.boligsiden.dk også mulighed for at få Boligsiden som applikation til deres Android-telefoner.

Sådan ser det ud på Boligsiden
På billedet øverst er den valgte bolig markeret nederst i midten. Yderst til venstre ikonet, der identificerer Zoo’s beliggenhed. Nederst til højre for midten er et supermarked markeret med en indkøbsvogn, og så er der klikket på information vedrørende et ef de mange teatre og museer i området.

Find mere om