Boligsiden.dk har fået et ansigtsløft

BBR indberetning

Fra i dag har alle Boligsiden.dk’s brugere adgang til vores nye design. Kernefunktionerne er de samme som før. Vi har bare forbedret oplevelsen.

Er du vild med Boligsiden.dk? Så håber vi, at du kan lide det ansigtsløft, det har fået. Fra i dag kan alle brugere se det nye design af Boligsiden.dk på http://beta.www.boligsiden.dk.

Det nye design gør Boligsiden.dk hurtigere og mere brugervenlig, hvad end du kommer ind fra en mobil, tablet eller computer.

”Alle de funktioner som brugerne kender, er de samme, men de er blevet hurtigere, bedre og mere enkle. Vi har haft fokus på at forbedre brugernes oplevelse ved at gøre Boligsiden.dk lettere at bruge fra alle platforme, og vi håber meget, at du kan lide det lige så godt, som vi kan,” siger Natasha Brandt, der er administrerende direktør hos Boligsiden.dk.

I første omgang er det sidens kernefunktioner: Forside, resultatliste, boligpræsentationsside og arkivet over tidligere udbud og solgte, der har fået ansigtsløftet. De øvrige sider fremstår stadig i det gamle design, men vil løbende blive opdateret.

Fintuningen fortsætter

Samtidig med opgraderingen af designet har vi forbedret det tekniske fundament på Boligsiden.dk.

”Vi er nået et langt stykke vej i dag ved at vise det nye design til alle vores brugere. Samtidig er teknikken i maskinrummet bygget færdig, så nu er vi i gang med at flytte de sidste sider over på det nye design, mens vi fintuner det, vi har lavet. Det gør vi bedst ved at lytte til vores brugeres kommentarer. Vi glæder os til at høre, hvad I synes om det, og vi håber, at I vil tage godt imod det,” siger Natasha Brandt.

Har du feedback til det nye Boligsiden.dk, hører vi gerne fra dig. Du kan give os feedback direkte i nederste højre hjørne eller sende en mail til post@boligsiden.dk. Skriv feedback i emnefeltet.

Find mere om