Året der gik på Strandvejen

Foto: Boligsiden.

Der var stor aktivitet på Strandvejens boligmarked i 2012. I maj måned toppede udbuddet af villaer til mindre end 4 mio. kr. med hele 18 stk. Derudover erhvervede en køber sig et hus for 20 mio. kr. og satte det senere til salg: ny udbudspris: 23 mio. kr.

”Der skete masser af spændende ting på Strandvejen i år; for eksempel er der netop nu udbudt 14 villaer til mindre end 4 mio. kr. på vejen mellem København og Helsingør – og de 13 er sat til salg i løbet af 2012. Samtidig er der solgt mange boliger på Strandvejen, som tilsyneladende aldrig mister sin magi og tiltrækningskraft – den gennemsnitlige salgstid er ofte lav – lavest var den i februar med kun 46 dage”, fortæller Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos www.boligsiden.dk, som er ophav til opgørelsen over aktiviteten på Strandvejen i det snart forgangne år.

Herunder kan du følge udviklingen måned for måned i 2012 på Danmarks mest kendte vej:

Januar

Februar

  • Salgstiden for boliger, der blev solgt i februar, var i gennemsnit 46 dage – det er årets korteste.

Marts

April

Maj

  • Antallet af billige boliger (villa, rækkehuse og villalejligheder til under 4.0 mio. kr.) på Strandvejen topper med 18 stk. Af de 14 udbudte nu, er de 13 oprettet i 2012.

Juni

Juli

August

September

Oktober

  • Andelsboliger på Strandvejen hører man ikke meget om. Denne bolig er også den eneste udbudte af sin slags. Den 83 kvm store lejlighed kan erhverves for 1,35 mio. kr. Strandvejen 136A, 1. tv, 2900 Hellerup

November

  • Årets næst dyrest udbudte villa findes også på Vedbæk Strandvej, denne gang nummer 318. Den 392 kvm store bolig blev udbudt i november til en pris på 42 mio. kr.
  • Også den tredje dyreste, en 434 kvm stor villa blev oprettet i november til en pris på 39,5 mio. kr. Denne kan findes på adressen Strandvejen 660A, 2930 Klampenborg. 

December

Kilde: Salgsdata er baseret på OIS og mæglerindberetninger og udbudsdata er fra www.boligsiden.dk per 17/12.

Find mere om