5 ejerlejligheder med havudsigt

Foto. Boligsiden

Havudsigt er ikke noget, der kun er landets husejere forundt. Også ejerlejlighederne kan være med, når der skal blå bølger på menuen – og så har de samtidig den fordel, at bylivet summer lige rundt om hjørnet. Her er 5 dejlige ejerlejligheder med udsigt.

Ejerlejligheder med havudsigt kombinerer livet i byen med synet af brusende bølger og den meditative lyd af bølgeskvulp. Flere steder rundt om i landet skyder nybyggeri op langs vandkanten og gør det muligt at få i både pose og sæk. Her får du 5 forskellige ejerlejligheder, der alle som en sætter fut under dine boligdrømme.

Dyr fornøjelse

Det er ikke nogen hemmelighed, at havudsigt er populært, og at det er noget mange boligkøbere drømmer om. Derfor er det ofte også en detalje, der kræver et godt økonomisk ståsted at komme i nærheden af. Men er du byboer i hjertet, kan det være svært at vælge mellem storbyens fornøjelser og naturens glæder. Det er der heldigvis råd for: er du hurtig, og har du behandlet kistebunden godt, kan du nemlig helt slippe for at vælge.

”Ejerlejligheden ved vandet kan være en god middelvej, hvor der er skruet helt op for udsigten, samtidig med at byens mange muligheder i form af kultur- og cafétilbud er lige om hjørnet.” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk og fortsætter:

”I en ejerlejlighed kan du oven i købet være heldig at blive bragt endnu tættere på havet, idet du kommer op i højden og får et bedre udsyn, end det er muligt fra mange villaer.”

5 med havudsigt

Ben Websters Vej 14, st. th, 2450 København SV
Amsterdamsk ånd og råhygge blandt kanaler der smyger sig mellem bygningerne i Sluseholmen er ikke til at tage fejl af – hverken fra den store altan eller fra de store vinduespartier. Udbudspris: 3.695.000 kr.

Strandlodsvej 13 K, 5., 2300 København S
Reserver en lejlighed i Vinkelhuset og bliv indehaver af en 52 kvadratmeter stor terrasse og store panoramavinduer mod havet. Udbudspris: 5.695.000 kr.

Færgevej 12, st., 5600 Faaborg
Luksusbolig i tre plan beliggende få meter fra vandkanten med frit udsyn til netop vandet fra bl.a. en glasgavl i det sydvendte værelse. Udbudspris: 3.450.000 kr.

Helga Pedersens Gade 5, 4., 1 8000 Aarhus C
Fra de store, lyse rum i denne fantastiske og stilbevidste lejlighed kan du nyde panoramaudsigt over Aarhus bugt. 4.600.000 kr.

Grenåvej 2, 2. tv, 8410 Rønde
Afslebne plankegulve, bjælker i loftet og kig til havet – mere idyllisk end denne toværelseslejlighed i Rønde bliver det næppe. Udbudspris: 850.000 kr.

Find mere om