Vinder 30.000 i Boligsidens konkurrence: sætter bondehuset fra 1908 i stand for gevinsten

Foto: Boligsiden.

Steen Skovgaard Petersen er den heldige vinder af et gavekort på 30.000 kroner. Han vil indløse gavekortet i XL BYG Lyngby Tømmerhandel og sætte sit bondehus i stand for pengene.

Boligsidens store bolig-konkurrence er nu afgjort. Ud over de mange ugevindere undervejs i vores fotokonkurrence og den forudgående ’hammerslags-konkurrence’ har alle deltagere haft et lod i hovedkonkurrencen: 30.000 kroner til istandsættelse af boligen.

Vinderen blev Steen Skovgaard Petersen, der bor uden for Allerød i Nordsjælland. Steen bor på et husmandssted fra 1908, og derfor har han valgt, at de mange penge skal bruges i XL BYG Lyngby Tømmerhandel, hvor han handler til daglig.

Fortsætter faderens arbejde på huset

”Jeg skal bruge gevinsten til at købe værktøj, tømmer og andre materialer til den løbende istandsættelse af vores husmandssted”, fortæller Steen til www.boligsiden.dk.

Husmandsstedet har været i familiens eje i 50 år, og Steen har trådt sine barnesko på den lille bondegård og hjalp sin far med istandsættelsen allerede i sin barndom.

Flyttede tilbage for 10 år siden

”Jeg har boet flere andre steder, men for 10 år siden flyttede vi tilbage, og siden har jeg løbende sat huset i stand, så det er dejligt med de 30.000 kroner – men de rækker nu ikke langt, for der er meget, der skal laves”, siger Steen.

Så er det godt, at han netop er gået på efterløn og har tiden til det, om end der også er andre gøremål for den pensionerede sociolog.

”Jeg har mange andre interesser, så tiden går ikke kun med at skrue på huset, men det er noget, jeg hygger mig rigtig godt med”, slutter han.

Find mere om