Her er de nyeste boliger på markedet med åbent hus

Foto: Unsplash

Hvis du planlægger at bruge den nærmeste fremtid på at tage til fremvisninger på boliger til salg, kan du med fordel lægge vejen forbi, når der er åbent hus. Se, hvor der snart er åbent hus på de nyeste boliger til salg på Boligsiden.

Mavefornemmelse er blandt de vigtigste redskaber, når det kommer til boligkøb.

Er mavefornemmelsen rigtig, ved du nemlig, hvornår du har fundet drømmeboligen. Og omvendt ved du, når du har ramt ved siden af, hvis ikke den rette mavefornemmelse er der.  

For at være i stand til at mærke ordentligt efter på mavefornemmelsen, kræver det oftest, at du ser en bolig fysisk.

Først da kan du sanse, hvad boligen har at byde på og fornemme, hvilke eventuelle fejl og mangler boligen har i forhold til dine ønsker til drømmeboligen, samt om disse eventuelle mangler er noget, du har overskud til at rette op på.  

Samtidig kan det være en god idé at se flere boliger, så man har et sammenligningsgrundlag under boligjagten.

Og netop derfor er mange boligsøgende flittigt besøgende til diverse åbent-hus-arrangementer, så de nemt og hurtigt kan se en bolig og samtidig fornemme, hvor stor efterspørgslen umiddelbart er på boligen.

Planlægger du, at du i løbet af efteråret skal forbi et åbent-hus-arrangement, kan du med fordel scrolle dig gennem listen nedenfor, hvor Boligsiden har samlet samtlige nyeste boliger på markedet, som alle holder åbent hus inden for den nærmeste fremtid.

Hører du til blandt dem, der holder fri i skolernes efterårsferie, vil du med stor sandsynlighed finde en række boliger til salg, som netop åbner dørene for interesserede købere i uge 42.

Se de nyeste huse til salg med åbent hus her:  

Listen indeholder villaer og rækkehuse, der maksimalt har været til salg på Boligsiden i syv dage, og som alle har annonceret åbent hus.

Se de nyeste lejligheder til salg med åbent hus her:  

Listen indeholder lejligheder, der maksimalt har været til salg på Boligsiden i syv dage, og som alle har annonceret åbent hus.

Se de nyeste sommerhus til salg med åbent hus her:  

Listen indeholder sommerhuse, der maksimalt har været til salg på Boligsiden i syv dage, og som alle har annonceret åbent hus.

Find mere om