Se de sidste nye boliger til salg på Boligsiden

Foto: Boligsiden.

Nu får de allersidste boliger, der er sat til salg, deres helt eget område på forsiden af Boligsiden.dk. Det gør det især lettere for de flittigste brugere af sitet at holde sig ajour med det nyeste boligudbud i ens foretrukne område.

Der er ikke tale om den store kosmetiske ændring, når Boligsiden A/S i disse dage lancerer en ny feature på www.boligsiden.dk. Derimod kan man roligt sige, at det nu bliver meget nemmere kun at holde sig opdateret med de allersidste boliger, der er sat til salg rundt om i landet.

Øverst til højre, på forsiden af sitet, der hvor antallet af boliger til salg i hele landet står, finder man nu også en boks, hvori antallet af helt nyudbudte boliger fremgår.

”Man kan se hvor mange nye boliger, der er sat til salg inden for henholdsvis de sidste 24 timer, sidste syv dage og inden for den seneste måned. Samtidig kan man se antallet af prisfald på samtlige udbudte boliger inden for hver af de tre tidsintervaller”, forklarer kommunikationschef hos Boligsiden Birgit Daetz.

I skrivende stund fremgår det for eksempel, at der er kommet 544 nye boliger til salg i løbet af de sidste 24 timer. Samtidig er prisen sat ned på 267 af de knap 69.000 boliger, som for tiden er til salg i landet.

”Vi gør det her, fordi brugerne skal have endnu bedre muligheder for at orientere sig i det nyeste nye boligudbud på boligmarkedet. Boligen er nok den suverænt største finansielle beslutning, som vi træffer i løbet af vores liv. Derfor bruger de fleste også rigtig megen tid på at lede efter den helt rigtige bolig, boligen, som man skal bo i resten af sit liv”, siger Birgit Daetz.

Spring alt uinteressant over

Med den nye mulighed bliver det derfor meget nemmere løbende at holde et vågent øje med, når der kommer en ny bolig til salg i ens foretrukne område. Og så kan man springe alle de boliger over, som man allerede har set og sorteret fra i sin søgen efter det helt rigtige.

Når man klikker på en af perioderne for de sidste nye boliger, får man naturligvis en visning på det antal nye boliger, der er sat til salg i perioden. Herefter kan man indsnævre sin søgning yderligere – på kommuneniveau.

En hurtig lille test viser, at ud af de 544 nye boliger, der – som oven for nævnt – er sat til salg i Danmark, finder man de 25 i Københavns Kommune.

Herefter har man fortsat de gamle, kendte muligheder for at sortere i visningen af boliger; lige over visningen kan man klikke på pris, kvadratmeter, antal værelser osv. for at sortere visningen, så man eksempelvis får vist de billigste boliger først.

Flere nyheder i vente

Man kan også vælge at få vist sine boliger i Galleri i stedet for på en liste. Så får man væsentligt større billeder af de enkelte boliger og endnu bedre indtryk af, hvordan de ser ud i virkeligheden.

”Galleri-visningen lancerede vi for en måneds tid siden, og nu tilbyder vi så også muligheden for at orientere sig i de sidste nye boliger, der er sat til salg, ligesom man kan vælge kun at se de boliger, hvor prisen er faldet. Og vi har naturligvis planer om fortsat at forbedre www.boligsiden.dk for vores brugere, så der går såmænd nok ikke så længe, før vi barsler med noget nyt”, slutter Birgit Daetz.

Find mere om