Nyt univers for nybyggere: Del jeres erfaringer med andre

Nybyggeri

I Boligsidens nye nybygger-univers er der mulighed for at dele gode råd med andre nybyggere. Find det her.

Hvis I ikke har prøvet det før, vil I hurtigt finde ud af, at det at kaste sig i ud i livet som nybygger kræver en vis handlekraft. Der er rigtig mange valg, der skal træffes i processen, og i mange af situationerne vil det være inden for områder, som I ikke nødvendigvis har det store kendskab til.

I det tilfælde er det guld værd at kunne trække på andres erfaringer og gode råd.

Boligsiden har netop lanceret et nyt nybygger-univers, hvor I kan læse om mange af de valg, som I står overfor. Og i den forbindelse har vi samtidig oprettet en side, hvor nybyggere kan dele erfaringer og gode råd med hinanden.

”Når nybyggere skal træffe beslutninger vedrørende alt fra selve planløsning til farven på fugen mellem murstenene og antallet af stikkontakter, kan man hurtigt miste overblikket. Det er selvfølgelig derfor, at I har en byggerådgiver eller arkitekt til at hjælpe jer. Men der kan samtidig være mange guldkorn at hente fra andre nybyggere, som har stået i den samme situation,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og tilføjer:

”Rigtig mange nybyggere oplever i et eller andet omfang, at der er ting, de ville have gjort anderledes, når først de er flyttet ind og får taget huset i brug. Den slags fortrydelser kan minimeres, hvis vi deler vores viden og gode råd om Nybyggeri med hinanden, og det er netop tanken bag dette forum.”

Har I som nybyggere for eksempel fundet ud af, at I skulle have hævet vaskemaskine og tørretumbler, så I kunne slippe for at bukke jer ekstra ned ved tøjvask? Eller at stikkontakten til badeværelset hellere skulle være placeret uden for rummet frem for på den indvendige side af væggen? Eller at en afskærmning mod stuen havde været en fordel af hensyn til støjniveauet. Eller noget helt andet?

Siden er tænkt som en slags opslagstavle, hvor I som nybyggere kan læse om andres erfaringer. Forhåbentlig vil den med tiden blive fyldt med gode opslag med tip og tricks til andre nybyggere.

Så del endelig jeres erfaringer her på Boligsiden.