Nyt design øger overblikket på www.boligsiden.dk

I dag har www.boligsiden.dk fået nyt design. Funktionerne er de samme, men der er masser af forbedringer til dig. For eksempel er kortsøgningen blevet større og nemmere at navigere i. Boligfakta, statistikker og nøgletal er samlet på en ny og endnu mere overskuelig måde.

Fra i dag bliver din boligsøgning endnu nemmere. Boligsiden.dk er relanceret med en række forbedringer. Det er blandt andet et af brugernes store ønsker – en forbedret kortsøgning.

”Målet er at give brugerne et enkelt overblik over deres boligsøgning og de informationer, der hører til. Det skal være så nemt og hurtigt som muligt at lede efter ny bolig eller sammenligne sin egen bolig med andre tilsvarende, hvis man selv er sælger”, indleder adm. dir. hos www.boligsiden.dk Natasha Brandt.

Under den enkelte boligpræsentation får man samlet nøgletal på en ny og overskuelig måde. Der er lettere adgang til priser på de enkelte boliger, der har været solgt, og samtidig kan man få et overblik over gennemsnitspriser på boliger solgt så sent som forrige måned.

Statistikker samlet under ét

Statistikkerne er nu samlet under menupunktet Markedsindeks, og det er derfor nemmere at navigere mellem Boligsidens Markedsindeks, som viser aktuelle salgsstatistikker, men også statistikkerne over udbudsdata.

”Vi håber, at vores brugere bliver glade for det nye site. Det er i høj grad deres løbende kommentarer og ønsker, der har været udgangspunktet for det nye design”, siger Natasha Brandt.

Men prøv dig selv frem. Send os eventuelt en mail med input og kommentarer på [email protected] og lad os høre, hvad du mener.

Find mere om