Leg anmelder og kast stjerner efter boligerne på Boligsiden

I løbet af en boligjagt, når man ofte så mange boliger igennem, at det kan være svært at huske lige præcis, hvad der var fordelen ved den ene og hagen ved den anden. Nu kan du knytte din helt egen vurdering til hver bolig, du kigger på.

Glemmer du også nemt, hvad du tænkte, første gang du bladrede forbi den lækre penthouselejlighed på Boligsiden.dk? Var der nu et minus ved den, eller var den bare helt perfekt? Med Boligsidens nye vurderingsfunktion behøver du ikke lægge hovedet i blød for at huske det – her kan du give boligerne stjerner fra 1-5 og spare masser af tid på din boligjagt.

Drømmeboligen tager tid af finde

Rom blev ikke bygget på en dag – og drømmeboligen bliver bestemt heller ikke fundet på en dag. At finde det rette hjem kan tage månedsvis, og for at undgå at falde i staver og spilde sin tid på ligegyldige ting undervejs i processen, kan det være en god idé at systematisere lidt. Kommer du fx til at besøge den samme boligpræsentation flere gange uden at kunne huske, hvad det nu var, du kom frem til, sidst du var inde på den? Eller bruger du flere minutter på at kigge på en bolig for blot at konstatere, at du allerede en gang har kasseret den, fordi den ikke levede op til dine ønsker? Så kan du højst sandsynligt både spare tid og få bedre overblik med Boligsidens nye funktion: personlig boligvurdering.

Giv boligen din vurdering

Med Boligsidens personlige boligvurdering kan du vurdere hver bolig, du kommer forbi, med 1-5 stjerner, alt efter hvordan du synes, den passer med dine ønsker. Du kan altså tage anmelderhatten på og tillade dig at være lige så skeptisk eller rundhåndet, som du har lyst til – og lynhurtigt komme i tanker om, hvad du mener om boligen, når du besøger den igen en anden gang. Du kan vurdere boligen på parametrene: boligens generelle stand, køkken, beliggenhed og badeværelse. Vurderingen er personlig, og det er kun dig, der kan se den.

Din vurdering gemmes på den boligpræsentation, den hører til, og vender du tilbage til boligen en anden gang, vil vurderingen komme frem igen. Ønsker du at huske den specifikke bolig, du har vurderet, skal du sørge for også at gemme boligen på din huskeliste ved at klikke på det lille hjerte under billedet af boligen.

For at benytte funktionen, skal du først oprette dig som bruger på Boligsiden.dk. Som bruger får du bl.a. også adgang til funktioner som huskeliste, ønskeboliger, overvågning af søgninger m.m. Disse funktioner sørger for at give dig overblik over boliger, du gerne vil huske, at give dig besked, når din ønskebolig endelig kommer til salg og at orientere dig, når nye boliger kommer til, eller priserne ændrer sig i din søgning.

Find mere om