Kun hos www.boligsiden.dk: Nu kan du se de nyeste salgsdata

Foto: Boligsiden

Boligsidens Markedsindeks er nu kommet på www.boligsiden.dk med eget faneblad. Klik på fanen øverst på sitet og se alle de nyeste salgsdata for landet og dit område. Du kan også sammenligne den seneste udvikling med alle de historiske salgsdata.

Boligsiden.dk er for brugerne. Derfor udvider vi nu sitet med et helt nyt menupunkt, Markedsindeks. Her kan brugerne se alle de nyeste salgsdata på de tre store boligtyper: villaer og rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse.

”Det er en unik service til vores brugere, idet www.boligsiden.dk er de eneste, der har de mest dugfriske data over salget på det hjemlige boligmarked. Dataene er nemlig baseret på ejendomsmæglernes løbende indberetninger til Boligsiden. Derfor figurerer de hos os, før man kan se dem i statens databaser eller nogen andre steder”, fortæller Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos www.boligsiden.dk.

Dugfriske salgstal på Boligsidens Markedsindeks

I Boligsidens Markedsindeks kan du finde information om salgspriser, salgstid og nedslag i pris – og i procent – for din boligtype. Oplysningerne er tilgængelige for hele landet, men også for de fem regioner og for alle 98 kommuner.

Se Boligsidens Markedsindeks

”Brugerne får dermed mulighed for at holde skarpt øje med salgsudviklingen i deres eget område, og tallene er helt aktuelle, idet vi gør dem op hver måned og udgiver dem i starten af den nye måned”, forklarer Birgit Daetz.

Dataene viser det seneste års udvikling og er udtrykt i både grafer og tabeller, som man kan klikke sig frem og tilbage imellem inde på siden med Markedsindekset.

Se boliginformation om dit område

Der er tillige tre drop down-menuer, hvor man kan vælge den måned, man er interesseret i – hvis det skal være mere specifikt – ligesom man kan vælge en af de tre boligtyper, samt om man vil se udviklingen for hele landet, en region eller en kommune.

Nederst på siden kan man se alle tidligere pressemeddelelser om Boligsidens Markedsindeks i en drop down-menu. I samme menu kan man også orientere sig om fremtidige udgivelsesdatoer for Markedsindekset.

Klik og importér til din kalender

”Det er også på denne del af siden, at man kan importere datoerne for de kommende udgivelser af Boligsidens Markedsindeks til det kalenderprogram, man nu en gang benytter på sin Mac, pc eller mobile enhed”, siger Birgit Daetz.

Nederst til højre på siden finder man nyttig information om datagrundlaget og den metode, vi benytter til at opgøre Boligsidens Markedsindeks.

Desuden ligger der her en FAQ, et link til fakta om www.boligsiden.dk samt en kontaktformular, hvor brugerne kan give deres ros og ris.

Find mere om