Internet-entreprenør bliver Boligsidens nye chef

Foto: Boligsiden.

Den 1. marts får Boligsiden A/S en ny administrerende direktør i skikkelse af internet-entreprenøren Christian Majgaard. Han bliver et stærkt kort på hånden for Danmarks mest besøgte boligsite i bestræbelserne på at opnå yderligere vækst.

Iværksætter af indtil flere succesfulde online-virksomheder og dansk direktør for musik- og filmbutikken Boxman. Det er blot nogle af de bedrifter, som den 43-årige Christian Majgaard har med i bagagen, når han den 1. marts starter som ny adm. dir. hos Danmarks mest besøgte boligsite – www.boligsiden.dk

”Christian Majgaard har været med i online-branchen helt tilbage fra 90’erne, hvor han med succes har drevet vækst i en række internetvirksomheder, senest for rejseportalen Globalisers, som står over for sit internationale gennembrud med en helt ny model for onlinesalg af rejser. Han har nogle spændende ideer til, hvor vi kan bringe Boligsiden hen, og jeg ser meget frem til samarbejdet med ham,” siger Boligsidens bestyrelsesformand Per Rasmussen.

Siden Boligsiden for godt to år siden blev et selvstændigt aktieselskab, er der sket en rivende udvikling med virksomheden, der i dag er Danmarks mest besøgte boligportal. Senest rundede boligportalen i januar 2011 det magiske tal 2 mio. besøgende i løbet af en måned. Christian Majgaard kommer som ny direktør til at spille en væsentlig rolle i bestræbelserne på at holde de gode takter og fortsætte udviklingen til glæde for de mange boliginteresserede danskere.

Find mere om