Hus med egen hundekennel

Drømmer du om at starte din egen hundekennel, så er der flere muligheder for det blandt de aktuelle boliger til salg. Se dem her.

Gør drømmen til virkelighed. Flyt på landet og start din egen hundekennel. Der er masser af perfekte boliger til salg netop nu.

Er du vild med dyr, kan du ikke nøjes med en forstadsvilla. Du skal ud på landet og have godt med kvadratmeter inde og ude, så både to- og firbenede kan trives. Er du vild med hunde, og kunne du tænke dig at starte egen hundekennel, er der flere gode steder til salg netop nu.

”Der er mere end et par håndfulde hundekenneler til salg, og så er der selvfølgelig altid mulighed for at købe et landsted og selv indrette med løbegårde osv. Men vil man overtage noget, der allerede nu er indrettede til firbenede, så kan man kigge på listen over boliger her”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Boliger til firbenede og tobenede

Hundekennelerne ligger typisk ude på landet, hvor der er god plads, og hvor ingen sure naboer klager over en hund, der glammer. Typisk er der også plads til andre dyr fx heste eller får.