Her kan du se de aktuelt dyreste villaer til salg i Danmark – Danmarks dyreste hus

Foto: Unsplash

Prompt og pragt hører sig ofte til, når vi taler villaer i den helt store millionklasse. Boligsiden har her samlet en liste over de aktuelt dyreste villaer til salg i landet, som du alle kan gå på opdagelse i hjemme bag skærmen.

Fine, herskabelige detaljer. Udsøgte og luksuriøse materialer. Havudsigt og privat adgang til strand. Store vinduespartier, højt til loftet og usædvanligt mange kvadratmeter at boltre sig på.

Det er nogle af de karakteristika, som går igen, når man scroller sig gennem listen over de aktuelt dyreste villaer til salg i Danmark.

Et andet karakteristikum, som langt de fleste af boligerne har tilfælles, er det faktum, at de er beliggende enten i eller nord for København.

”Ikke overraskende finder vi langt størstedelen af de dyreste villaer fordele sig tæt på kystlinjen nord for København. Det er traditionelt set her det pænere og mere velhavende borgerskab slog sig ned og opførte store ejendomme med herskabelige detaljer samt et udsøgt materialevalg,” siger Birgit Daetz, boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden, og fortsætter:

”Det er eftertragtede ejendomme, som er unikke i den forstand, at man ikke opfører den type af bolig i dag, og fordi de oftest har en interessant historie med sig, som er svær at sætte en værdi på. Samtidig er de typisk placeret tæt på kysten og København og har dermed en beliggenhed, der længe har været i høj kurs. Der er med andre ord flere ting, der forklarer, hvorfor vi finder netop disse villaer på listen over landets dyreste.”   

Her er den dyreste villa til salg i Danmark

Ser vi på den villa, som i skrivende stund er den absolut dyreste villa til salg i landet, er der her eget bibliotek, egen vinkælder, marmorgulve i bad og brus, op til flere kakkelovne og kaminer, tofløjede fyldningsdøre, stukdetaljer i loftet samt håndmalede pilastre – for blot at nævne få af ejendommens attributter.

Alt dette fordeler sig i palæets 383 kvadratmeter boligareal, som i øvrigt består af 12 værelser, og som oprindeligt blev opført i 1757 på en beliggenhed i det centrale København på Ny Kongensgade.

Og hvad skal denne liebhaverbolig så koste? Intet mindre end 100 millioner kroner. Du kan se billederne af ejendommen her, ligesom du kan læse mere om ejendommens øvrige egenskaber.

Danmarks dyreste hus er på listen nedenfor.

Scroll dig også gennem listen for at se alle de eksklusive villaer til salg til minimum 40 millioner kroner: 

Alle ejendommene på listen opfylder kravet om at være registreret som en villa samt at have en udbudspris på minimum 40 millioner kroner. Der vil løbende være udskiftning på listen, og derfor vil omtalte ejendom i artiklen ikke nødvendigvis stemme overens med det aktuelle udbud.