Gem dine boligsøgninger i din personlige profil på www.boligsiden.dk

BBR indberetning

Nu kan du oprette din egen brugerprofil på www.boligsiden.dk og gemme alle dine foretrukne boligsøgninger og se dem, når du logger på igen. Dine individuelle indstillinger, fx sortering efter kvm eller pris, bliver også gemt. De nye muligheder kommer på vores brugeres opfordring.

Det bliver hele tiden nemmere at benytte www.boligsiden.dk. Seneste skud på stammen er, at du kan oprette din egen profil på www.boligsiden.dk og gemme alle dine favorit-søgninger.

Det gør det meget nemmere at holde styr på boligsøgningen, og du slipper for besværet med at taste de samme oplysninger ind igen og igen, hver gang du vender tilbage for at lede efter drømmeboligen. De nye muligheder kan vores brugere takke sig selv for:

”Det har været et stort ønske fra vores brugere, at man kan gemme sine indstillinger som ’huskeliste’ og ’favoritboliger’ og logge på fra flere forskellige computere og se sine tidligere søgninger. Det ønske har vi ikke kunnet sidde overhørig, og derfor har vi lavet forbedringen til www.boligsiden.dk”, fortæller Boligsidens direktør Søren Lægaard.

Nemt at bruge

Den nye mulighed er ganske enkel at bruge; du opretter dig lynhurtigt som bruger øverst på forsiden af www.boligsiden.dk. Det kræver blot en e-mail-adresse og et password, som du selv vælger. Herefter får du tilsendt en mail med et link, som du klikker på – så er du oprettet. Du kan også vælge at genbruge dit Facebook-login til at oprette dig. Hele ’operationen’ tager kun få sekunder.

Når du er logget ind, starter du din boligsøgning som på almindelig vis. Det nye er så, at du under Danmarkskortet på forsiden får vist dine søgninger med en stjerne til venstre. Når man klikker på stjernen, bliver den konkrete søgning gemt i dine private indstillinger. Herefter figurerer den hver gang, du logger dig på. Favoritsøgningerne ligger øverst på listen i ’Dine tidligere søgninger’, som feltet under Danmarkskortet hedder.

Lytter også i fremtiden til brugerne

Din personlige søgehistorik bliver automatisk gemt og kan ses fra hjemmet, arbejdspladsen, biblioteket, eller hvor end du logger dig på www.boligsiden.dk.

”Brugerens indstillinger bliver automatisk gemt, når han eller hun sorterer i sin resultatliste. Det betyder, at hvis man fx sorterer på pris eller kvadratmeter, så behøver man ikke starte forfra næste gang, man logger på www.boligsiden.dk”, siger Søren Lægaard og slutter:

”Vi har fået mange henvendelser via mail fra vores brugere om de nye muligheder. Det er vi glade for, og vi fortsætter naturligvis med at lytte til brugernes kritik og forslag til forbedringer.

Opret dig som bruger på Boligsiden

Find mere om