Gå en tur i nabolaget med Google Street View på www.boligsiden.dk

solgte huse

Foto: Boligsiden

På www.boligsiden.dk kan du nu komme ned på gadeplan og se nabolaget som boligen ligger i. Boligsiden har netop introduceret Googles Street View løsning, hvor man kan bevæge sig rundt i nabolaget.

Når vi overvejer at købe hus, indgår nabolaget naturligt også som en vigtig del i overvejelserne. Det kan du nu se uden at rejse dig fra stolen. Nu er Googles visning af Danmark på gadeplan – også kaldet Google Street View – koblet på www.boligsiden.dk

“Google har netop introduceret løsningen i Danmark. Vi har valgt at benytte Googles Street View på boligsiden for derigennem at give vore brugere en mere realistisk vurdering af lokalområdet, når de søger bolig”, siger direktør Søren Lægaard og fortsætter

“Som boligejer betyder nabolaget naturligvis meget. Ved hjælp af Google Street View kan man få et hurtigt kig på området, inden man tager ud og oplever boligen ved selvsyn.”

Sådan finder du Street View på Boligsiden

Klik på linket over det lille kort i højre side på boligens præsentation. Se eksempel på skærmbilledet nedenfor.

Nedenfor har vi samlet nogle spørgsmål om visningen.

God slentretur.

Hvordan får jeg adgang til visningen?
Hvis du går ind på boligens præsentationsside, kan du finde en lille gul mand over det lille kort i højre side. Klik på “Street View”-linket og visningen åbner sig automatisk.

Kan jeg se alle boliger?
Nej. Google har fotograferet en stor del af Danmark, men der er stadig områder, hvor man ikke kan se billeder på gadeplan.

Hvis der er mulighed for at se boligen på gadeplan, har vi vist det ved den lille gule mand og et link til Street View. Hvis der ikke er adgang til et billede af den konkrete bolig, vil den lille gule mand ikke være på præsentationssiden.

Kameraet peger den forkerte vej og ikke ind på huset?
I visse vituationer peger kan kameraet pege i den forkerte retning . I denne situation kan man med musen panorere rundt på billedet, indtil man får den rigtige vinkel.

Kan alle se Google Street View?
Ja, for der stilles ikke særlige tekniske krav til din computer.