Fem boliger, der vil få dig til at tabe kæben

ENGANGSFOTO

Glem alt om middelmådige parceller og betongrå lejligheder. Vi har fundet fem boliger, der vil få dig til at tabe kæben. De er alle netop nu til salg på Boligsiden.dk.

Nogle hjem er så spektakulære, at man simpelthen må kigge en ekstra gang, når man først har fået øje på dem. Øjet bliver automatisk fanget af den imponerende arkitektur for derefter at fortabe sig i luksuriøse detaljer og små genistreger i løsninger og materialevalg. Priserne starter ved fem millioner kroner for et sommerhus i Asnæs og fortsætter op til 60 millioner kroner for det imponerende Rosenkilde gods i Middelfart.

”Der er blevet større forskel mellem de dyreste og de billigste boliger i Danmark. Der er både kommet flere dyre boliger, og men de dyre boliger er også blevet endnu dyrere. Det sker naturligvis, fordi der er et marked. Den lave rente kan have været medvirkende til, at flere har råd til at købe boliger i denne her kaliber, men når det så er sagt, så er det stadig et mindretal, der køber boliger i denne prisklasse”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

I 2015 udgjorde huse til over fem millioner kroner blot fire procent af det samlede handler. I 2013 lå andelen af huse til over fem millioner på to procent.

5 spektakulære boliger
Dagmar Petersens Gade 98, 5., 3., 8000 Aarhus C

Den 204 kvadratmeter store, nyopførte lejelighed er imponerende i sig selv, men det er udsigten, der for alvor får dig til at spærre øjnene op. Lejligheden er placeret i første parket til vandet med udsigt ud over Aarhus Bugt. Afhængigt af hvilken vej, du vender dig, kan du også se mod lystbådehavnens master, byens tage eller mod Riis Skovs grønne træer. Smukkere udsigt bliver svær at finde. Udbudspris: 10.935.000 kr.

Ringbakken 17, 4550 Asnæs

Her er der tale om en arkitektonisk perle og et sommerhus langt ud over det sædvanlige. Der er leget med lys og vinkler i det 116 kvadratmeter store sommerhus, der er opført i sibirisk lærk. Måske lader du dig forføre af den italienske mosaik i badeværelset eller det mobile Boxone-køkken, men det er husets arkitektur, der bringer det op i international særklasse, og som har gjort, at det har været omtalt i både danske og internationale boligmagasiner. Udbudspris: 4.995.000 kr.

Strib Landevej 101, 5500 Middelfart

Rosenkilde Gods får den kvalitetsbevidste hesteentusiast til at tabe kæben. Selv, hvis man ikke lader sig imponere af de topmoderne hestefaciliteter, må man lade sig rive med af godsets herskabelige stuer og gennemgående stil. Læg fx mærke til den otte meter brede hovedtrappe og den højloftede hall. Udbudspris: 60.000.000 kr.

Jørgasvej 1A, 7120 Vejle Øst

Fuldstændig fantastisk liebhaverbolig direkte ud til Vejle Fjord. Når du ser billedgalleriet igennem for denne bolig, vil du komme til at fortabe dig i detaljer som den svævende glastrappe, badekaret med udsigt, boligens elevator eller den smukke og gennemtænkte belysning. Villaen er som en skulptur, der sælges til langt under opførelsesprisen. Udbudspris: 30.000.000 kr.

Daltoftevej 16, 2860 Søborg

Der er ingen bolig som denne i hele kongeriget. Så meget er sikkert. De 272 kvadratmeter er nemlig alle placeret i et rundt hus. Huset er tegnet i 1949 men er totalrenoveret i 2008-2010. Lad dig forundre og inspirere af denne smukke, runde villa, der helt sikkert ikke ligner noget, du har set før. Udbudspris: 8.450.000 kr.