Det spøger på Boligsiden

Det er uhyyyyggeligt. Det spøger på flere danske slotte og herregårde, det er ganske vist. Se, hvor du kan købe vaskeægte Halloween-uhygge.

Kuldegys! Var det et vindpust, eller var det noget andet? Knirkede trappen lige? Hørte du nogen gå udenfor?

De danske slotte og herregårde vrimler med spøgelser. En af de mere kendte er bosat på Dragsholm slot, nemlig Den Indemurede Dame, der led en frygtelig død i 1500-tallet, og som i dag går igen som Den Hvide Dame.

Hvide Damer er der også på Hindsgavl Slot og Kragerup Gods, og Sønderborg Slot, Børglum Kloster og Voersgaard Slot har alle forpinte sjæle, der suser gennem gangene og spreder kuldegys blandt de besøgende.

Er du ikke bange for at dele bolig med de gennemsigtige eksistenser, og hører du måske til dem, der decideret ønsker at dele kvadratmeter med et spøgelse, så er der spøgelsesgaranti Boligsiden.dk.

Kærby Møllevej 30, 8983 Gjerlev J

Kærby Mølle er en liebhaverejendom smukt beliggende ved Kastbjerg Å mellem Mariager og Randers. Det er en hesteejendom for de kræsne, der blandt andet har et nyopført stuehus, og herudover er det et gammel møllehus med oprindelig møllemekanik og det hele. Her er ladebygninger og hestestalde, og ejendommen beskrives som en historisk perle.

Historien går, at Steen St. Blicher har besøgt stedet mange gange og tilmed fordrevet et spøgelse. Hvor meget held Blicher havde med sin spøgelsesuddrivning synes vi, du skal undersøge. Vi skulle mene, der var en vis sandsynlighed for, at spøgelset ikke var sådan til at få bugt med, og sikkert rumsterer lidt fra tid til anden stadigvæk.

Limfjordsgade 184, 9440 Åbybro

En rigtig herregård skal naturligvis have et spøgelse. Det har Bikumgaard Hovedgaard også, og her kan du endda få Herregårdens nuværende ejer til at fortælle dig historien om det spøgelse, der rumsterer om natten i hovedbygningen. Er du til herskabelige og historiske herregårde med et strejf af kildrende uhygge, er det her måske din nye bolig.