Boligjagten fortsætter på mobilen

Nu kan man søge efter sin drømmebolig, uanset om man er hjemme eller på farten. Boligsiden.dk er nemlig barslet med en løsning, der giver mulighed for at se alle 72.000 boliger til salg på mobiltelefonen.

En times tid med boligsøgning er slut. Browseren lukkes, og pc’en slukkes. Og så er det ellers ud under åben himmel og kigge på bolig. Men hov, hvad var det lige der stod i mæglerens beskrivelse? Intet problem; vi finder det på mobilen!

Ovenstående scenarie er naturligvis tænkt, men nu er det faktisk muligt at kalde hele boligmarkedet frem via mobiltelefonen. For Boligsiden.dk har netop barslet med en mobilversion af alt det, man kan se på www.boligsiden.dk på internettet.

Dermed kan alle, som ejer en mobiltelefon med adgang til internettet, på få sekunder finde vej til alle de godt 72.000 boliger, der for tiden er til salg i Danmark. For boligsøgende bliver det dermed meget lettere at fremskaffe alle relevante oplysninger om en konkret bolig, som man falder over på ’søndagsturen’; hele boligmarkedet ligger jo lige nede i lommen!

Specielt udviklet til mobilen

Men her stopper de gode nyheder imidlertid ikke, for ’lommeversionen’ af www.boligsiden.dk er specielt udviklet til netop mobiltelefon. Det betyder, at man ikke skal stå og klikke fra venstre til højre, nedad og tilbage mod venstre igen for at se alle de relevante informationer om de konkrete boliger, man har fået frem via sine søgekriterier. Alle oplysninger står klart og tydeligt på skærmen.

Netop søgekriterierne er også meget enkle og skabt ud fra de søgekriterier, som Boligsidens brugere benytter sig mest af: boligtype, prisinterval og beliggenhed. Når man så har søgt én gang, kan man bruge sine søgekriterier igen næste gang, man tjekker ind for at se, om der er opdateringer – for eksempel prisnedslag – på den pågældende bolig.

”Vi har valgt at forenkle søgefunktionen på Boligsidens mobilløsning, fordi det for brugerne i høj grad handler om tilgængelighed og hurtig respons, når man søger via sin mobil”, fortæller Søren Lægaard, der er administrerende direktør hos Boligsiden.dk.

Hurtigere end pc’en

Et hurtigt forsøg med mobilen viser da også, at det kun tager nogle sekunder at få resultatet af søgekriterierne frem på telefonen. Og Søren Lægaard lover oven i købet, at den nye løsning bliver opdateret med nye muligheder.

Men allerede nu kan man altså lukke hjemme-pc’en og fortsætte boligjagten ude på gader og stræder med mobilen i hånden. Og så har mobilen en anden, ekstra lille fordel; derhjemme skal man jo først tænde sin pc og logge på, inden boligjagten kan begynde; med mobilen åbner man blot browseren, og så når man et søgeresultat en hel del hurtigere end hjemme i stuen.