Bliv inspireret: Sådan indretter du dig optimalt

BBR indberetning

Uanset om du har meget eller lidt plads, kan god indretning være en udfordring. Boligsiden.dks inspirationsunivers bugner af gode eksempler, du kan plukke løs af.

Med hjælp fra en arkitekt kan du omdanne din lejlighed til en helt ny bolig. Mange lejligheder i ældre bygninger er indrettet til en helt anden type brug, end hvad vi er vant til i dag. Derfor giver det i mange tilfælde god mening at kigge plantegning og indretning efter i sømmene, når du jagter skjulte kvadratmeter og bedre lysindfald.

For der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken på egen hånd. I Boligsiden.dks inspirationsunivers kan du finde ideer til småt og stort inden for indretning.

Du kan f.eks. læse om Caroline og Thomas, der flyttede fra 120 kvadratmeter til drømmelejligheden på kun 75 kvadratmeter. Ved at flytte vægge og tænke skæve ideer ind i projektet, fik de plads til f.eks. opbevaring. Og altid med arkitekt Gitte Falk på sidelinjen.

”Her er absolut ingen spontane løsninger! Hver gang vi fik en idé, så kom Gitte og gik det igennem med os. Det var som at lægge et gigantisk puslespil”, fortæller Thomas Abel i artiklen.

Øverst kan du se et billede af parrets spisekøkken. Billedet er taget af Christina Kayser Onsgaard. Læs mere om projektet og se flere billeder fra Caroline og Thomas’ inspirerende lejlighed.

Fra to til en

Familien Karstad fra Østerbro i København gjorde det modsatte – de slog to små lejligheder sammen til en. Det var dog ikke let at skabe en naturlig sammenhæng, og derfor tog de arkitekt Jens Lind med på råd. Han hjalp blandt andet familien med at skabe gode opbevaringsmuligheder uden at fylde lejligheden med store skabe.

”Jeg kan godt lide, at tingene er enkle og overskuelige, og det er en kunst, når man er så mange, som vi er. Derfor er det geni­alt, at vi har fået så mange indbyggede opbevaringsløsninger, at vi slet ikke har brug for nogen skabe. Vi har mange ting, men de er samlede, og alle ting har fået sin plads helt fra starten af”, fortæller Camilla Karstad.

Læs mere om Jens Linds projekt og se billeder fra familiens Karstads herskabelige lejlighed.

Find mere om