Der er kun 590 klik til hushandlen er hjemme

Huset er kun 590 klik væk. Boligsiden.dk
Skrevet af Henrik Nielsen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   3. november 2011   ·   1 MIN

Brugerne på boligsiden.dk klikker i gennemsnit 590 gange på villaen eller rækkehuset, før det er solgt. Jyderne skal bruge færrest klik, før de bestemmer sig for at købe huset.

Når villaen eller rækkehuset har været vist 590 gange på boligsiden.dk, er det solgt. Så kort kan det siges, om end det naturligvis er noget forenklet. Men det er et faktum, at der gennemsnitligt kun går 590 klik på en hushandel. Det viser tal fra boligsiden.dk.

Tallene dækker alle hushandler fra starten af 2009 og frem til i dag. De viser, at jyderne er hurtigst til at slå til på hushandlen.

Læs også: Betalingsringens påvirkning på boligpriserne

”De første 17 kommuner på listen over kommunerne, hvor der går færrest klik på en hushandel er jyske – måske lige med undtagelse af Ærø Kommune, som kommer ind på femtepladsen. Først på 18. pladsen kommer en ikke-jysk kommune, nemlig Assens på Fyn”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos boligsiden.dk.

I gennemsnit skal brugerne af boligsiden.dk kun bruge 287 klik for at bestemme sig endeligt for hushandlen i disse 17 kommuner. Altså halvdelen af landsgennemsnittet. Nummer et på listen er i øvrigt Læsø Kommune. Her behøver brugerne i gennemsnit kun 189 klik pr. hushandel.

Fik du læst: Her er det klassiske parcelhus billigst

Top 10 færrest klik pr. bolighandel. Boligsiden.dk

I den anden ende af skalaen dominerer København og omegnskommunerne i hovedstadsområdet totalt og aldeles.

”De 10 kommuner, hvor der skal flest gennemsnitlige klik til en hushandel ligger alle i hovedstadsområdet. Frederiksberg topper suverænt listen med i gennemsnit 1745 klik, mens Gentofte på andenpladsen ligger på flere end 500 klik under”, fastslår Birgit Daetz.

Top 10 flest klik pr. bolighandel. Boligsiden.dk

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.