Sponsoreret indhold
Bolig » Nybyggeri » Typehuse » Hybel

Bestil tilbud

Er du nået dertil i processen, hvor du skal vide lidt mere om, hvad det koster af bygge nyt? Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt til en snak om lige præcis din boligdrøm – og prisen på den.

Velkommen til Hybel

Hybel er et af Danmarks største byggefirmaer. Og vi er samtidigt et af de mest erfarne. Vi blev nemlig stiftet i 2016 af nogen af landets bedste husbyggere med mange års erfaring fra danske typehusfirmaer. I dag bygger vi ikke bare typehuse i Hybel. Vi bygger boligdrømme, som bliver individuelt tegnet, beregnet og bygget ud fra vores kunders ønsker – hver gang!

Hos Hybel får du god og ærlig rådgivning, overholdte aftaler og ordentlighed hele vejen gennem din byggeproces. Derfor har vi her på siden skrevet nogle artikler, som vi mener kan komme dig til gavn inden du går i gang med dit byggeprojekt.

Læs mere på hybelhuse.dk, hvor du bl.a. kan dykke ned i det store plantegningsbibliotek, finde vej til vores udstillingshuse og se massevis af fotos i vores store galleri. Du kan også bestille et inspirationskatalog, og starte din rejse sammen med Hybel, om at gøre dine boligdrømme til virkelighed.”

Bestil Hybels katalog og bliv klogere på nybyg

Hos Hybel tegner, beregner og bygger vi huse individuelt ud fra vores kunders ønsker – hver gang. Derfor har vi aldrig bygget to huse, der var ens. Det har gjort os til en af Danmarks største husbyggere med stor erfaring fra branchen.

Adm. direktør Brian Langvad