På boligjagt i en anden landsdel? Find din nye bolig lige her

Nogle gange er der omstændigheder i livet, der kræver, at man skal flytte sig langt fysisk, når man skal købe ny bolig. Omstændigheder som gør, at man må begynde at lede efter et nyt hjem i en helt ny landsdel.

Det kan være, at et nyt job et andet sted i landet kalder, og at hele familien derfor skal flytte med til en anden landsdel. Eller der kan være omstændigheder i familien, som gør, at du er nødt til at flytte tættere på dine nærmeste, der bor i en anden landsdel end dig selv.

Når man leder efter ny bolig i en anden del af landet, indebærer det som oftest lange køreture, når man skal ud at se på boligen i en anden landsdel. Derfor kan det i disse tilfælde være rart at få indskrænket din boligsøgning fra start, så du nøjes med kun at se på boliger i den landsdel, som er relevant for dig.

Det hjælper Boligsiden dig med.

Danmark er delt op i 11 landsdele. Og du finder dem alle listet op herunder. Du skal blot klikke på den landsdel, som du vil søge bolig i, og så bliver du automatisk sendt videre til alle nøgletallene for det lokale boligmarked i netop denne landsdel.