Om Boligsiden

Baggrund om Boligsiden A/S

Boligsiden er udarbejdet og vedligeholdt af Boligsiden A/S, som ejes af ejendomsmæglere og ejendomsmæglerkæder med udgangspunkt i disses markedsandele, målt som andelen af emner på Boligsiden.

Boligsiden A/S er stiftet i 1999, og formålet har fra dengang til nu været at gøre det så let som muligt for boligkøbere at finde den bolig, de er på jagt efter.

Sådan søger du bolig på Boligsiden

Det er lettere, hurtigere og smartere end nogensinde før at søge på boliger til salg i Danmark. Du skal blot gå til forsiden af Boligsiden og starte din søgning ved at vælge boligtype og indtaste det område, du vil søge bolig i. Når du trykker søg, får du hurtigt en liste over boliger, der matcher dine søgekriterier.

Du kan også meget nemt finde yderligere informationer om en bolig hos ejendomsmægleren. Du klikker blot på ‘Se bolig hos mægler’, og vi sender dig videre, så du kan se flere billeder og få flere informationer om boligen. Måske er det lige præcis den bolig, du er på jagt efter?

Gratis app til iPhone og Android

For mange brugere foregår boligsøgningen på computeren, men der er flere og flere, der søger bolig på mobilen. Det kan være fra sofaen, i bussen eller på gåturen.

Derfor har Boligsiden naturligvis også apps, der gør det nemt og bekvemt for dig at søge bolig, hvorend du befinder dig. Du kan hente vores app til iPhone og til Android. De er naturligvis helt gratis.

En hurtig og pålidelig kilde til boligmarkedet

Når du søger bolig på Boligsiden, kan du altid stole på, at de informationer du møder er aktuelle, opdaterede og troværdige. For når en sælger sætter sin bolig til salg, bliver alle informationer om boligen automatisk sendt til Boligsiden og lagt ind i vores database. På samme måde modtager vi informationer direkte, hvis der sker regulering af eksempelvis prisen på en bolig til salg.

Boligsiden er således det første sted, der har alle aktuelle informationer om boliger til salg, priser og meget mere. Det er det, fordi Boligsiden er ejet af ejendomsmæglere, og fordi vi derfor har et tæt samarbejde med dem. Det indebærer, at vi som de eneste får indberetninger direkte fra alle professionelle ejendomsformidlere (boligadvokater og ejendomsmæglere).

Find den rette ejendomsmægler

Boligsiden er dog ikke kun til for boligkøbere. Der er også en lang række muligheder for dig, der skal sælge. En af de vigtigste at kende er Find Mægler. Det er en oversigt, der viser dig, hvor mange boliger ejendomsmæglerne i din by sælger.

Du kan hurtigt og nemt sortere listen over ejendomsmæglere efter antallet af salg, gennemsnitlig salgstid eller nedslag. Nøgletallene kan være med til at styrke det grundlag, du vælger ejendomsmægler ud fra.

Du kan også se, hvordan andre sælgere og købere vurderer den enkelte ejendomsmægler. Anbefalingen viser, hvor tilfredse de har været med en bolighandel hos den enkelte mægler.

Statistik – for dig, der vil følge med i udviklingen på boligmarkedet

Hvad end du er boligkøber, boligsælger eller bare er interesseret i boligmarkedet, så tilbyder Boligsiden dig også aktuelle statistikker om boligmarkedet.

Gå til Boligsidens topmenu og klik Boligstatistik. Her kan du finde statistik om prisudvikling, salgstider, nedslag og udbud. Og du kan sortere i statistikken efter boligtype, og så du får oplysningerne for hele landet eller de(n) region, landsdel eller kommune, du er interesseret i.

Du kan se udviklingen i for eksempel salgspriser måned-for-måned de tre seneste år, og også her er vi først med det nyeste. For allerede en uge efter et månedsskifte, kan vi fortælle, hvordan det gik på boligmarkedet i måneden før.

Boligsiden er til rådighed for pressen

På baggrund af de mange statistikker udsender Boligsiden hver måned tre faste pressemeddelelser, som belyser udviklingen den seneste måned i udbud, priser og antal handler. Derudover udgiver vi hver uge en række artikler i vores nyhedsunivers. Det sker på baggrund af de mange boligdata, som vi har lagret og registreret siden 2010.

Derfor sidder vores presseenhed også hver dag klar til at servicere pressen og imødekomme særlige ønsker om boligdata og statistik til redaktionel brug. Gå til vores presserum, hvor du finder pressemeddelelser og kontaktoplysninger til vores presseenhed.

Vores artikler er også til dig, der skal købe eller sælge

De mange nyheder og pressemeddelelser, som vi laver, kan du altid finde i topmenuen på Boligsiden under Nyheder. Artiklerne er ikke kun designet til at få et liv i pressen. De er også rettet direkte mod dig, der skal købe eller sælge.

Det er de, fordi vi tager udgangspunkt i vores store statistikdatabase, når vi fortæller om tendenserne på boligmarkedet. Her kan du løbende følge med i, om priserne er steget eller faldet i dit område, om salgstiden er kort eller lang, eller om der bliver givet små eller store nedslag i prisen. De informationer kan du bruge, når du sammen med din ejendomsmægler skal prissætte din bolig, eller når du skal forhandle om et boligkøb.

Desuden har vi udviklet en lang række guides, hvor du kan lære begreberne på boligmarkedet at kende og få tips og tricks til din bolighandel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så er du altid helt opdateret

Er du interesseret i boligmarkedet, og læser du gerne om det, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi giver dig det nyeste om udviklingen på boligmarkedet. Her får du blandt andet:

  • Artikler om, hvordan boligmarkedet udvikler sig, hvor du bor
  • Nyheder om den seneste udvikling på boligmarkedet
  • Gode råd til, hvordan du nemmere kan sælge din bolig
  • Gode råd til, hvordan du skal agere, når du skal købe bolig
  • Besked om konkurrencer, nye funktioner på Boligsiden og meget mere.

Vi udsender et nyhedsbrev hver anden fredag. Lyder det interessant? Hvis ja, kan du lynhurtigt tilmelde dig her.

Validitet af data og ansvarsfraskrivelse

Boligsiden modtager data direkte fra ejendomsmæglerne umiddelbart efter, at sagen er sat til salg. Når mægleren ændrer prisen, eller sagen ikke længere er til salg, modtager Boligsiden straks information herom.

Boligsiden A/S indsamler og præsenterer data om de udbudte ejendomme, men påtager sig intet ansvar for rigtigheden af de oplysninger, som er anført på hjemmesiden.

Boligsiden A/S påtager sig heller intet ansvar i forhold til oplysninger, som fremkommer via links.

Kontaktoplysningerne for Boligsiden A/S

Boligsiden A/S
Viborggade 70, 2.
2100 København Ø

Telefon: 7027 4999 (Man-fre kl. 9-11 og kl. 13-16)
Mail: post@boligsiden.dk
CVR.: 12375646

Ansvarshavende redaktør er Birgit C. Daetz.

Hvor får vi data fra?

De informationer, der vises på Boligsiden, bliver løbende indberettet af ejendomsmæglerne selv direkte til Boligsiden. De kommer blandt andet fra:

danbolig
Danske Selvstændige Ejendomsmæglere
EDC
Estate
home
Nybolig
Realmæglerne

Boligsidens samarbejdspartnere

Boligsiden har mange samarbejdspartnere, som vi enten leverer data til eller samarbejder med om forskellige udviklingsprojekter og analyser. Her er et udpluk af organisationer, vi samarbejder med:

Bygnings- og boligregisteret (BBR)
Danmarks Nationalbank
Danmarks Statistik
Dansk Ejendomsmæglerforening
Energistyrelsen
Niels Bohr Instituttet
Tjekditnet.dk

1999-2022 © Boligsiden A/S