Boligsidens app har alt det, du kender – og lidt til

Hvis du er vant til at søge bolig på Boligsiden på din computer, så ved du allerede, hvad Boligsidens app tilbyder dig. Vi har nemlig pakket alt det gode, du kender fra Boligsiden ned i vores app, så du altid har din næste boligsøgning lige ved hånden.

Find nemt og hurtigt alle boliger til salg

Uanset om du er køber, sælger eller bare nysgerrig, kan du med Boligsidens app altid finde den bolig, du leder efter. Appen er lavet til dig, der vil have et hurtigt overblik over, hvad der er til salg på boligmarkedet. Skriv i søgefeltet, hvor du gerne vil se boliger til salg, og gå straks på opdagelse i tusindvis af boliger i alle aldre, størrelser og prisklasser.

Gør din boligsøgning sjovere

På Boligsidens app kan du sortere boliger efter en lang række af parametre, så du kan skræddersy din søgning til lige præcis de behov, du har. Du kan også gemme favoritboliger og favoritsøgninger og få besked på mail, hvis en favoritbolig ændrer pris, eller hvis der kommer nye boliger til salg i det område, du er interesseret i. Brug appens fede features og gør din boligsøgning lidt sjovere.

Søg bolig i bussen, i byen og på gåturen

Har du også prøvet at gå en tur og se et hus med et til salg-skilt i forhaven og blive nysgerrig på pris, størrelse og indretning? Så er det afgørende for dig at have Boligsidens app med i lommen. Her kan du finde alle huse til salg i Danmark og se, om der er åbent hus den dag, du kommer forbi.