Se din bolig fra oven

Skråfoto kan være et nyttigt redskab til at vurdere, hvordan en bolig ligger placeret på en grund. På Boligsiden kan du se skråfoto for alle boliger i Danmark, der ikke aktuelt er til salg.

Skråfoto kan være en god mulighed for at se en bolig fra oven og dermed vurdere, hvor meget plads, der er omkring selve boligen, hvor lang afstand, der er til de nærmeste naboer og ligende.

På Boligsiden viser vi fem skråfoto for alle privatboliger i Danmark, der ikke aktuelt er sat til salg.

Er du interesseret i at se skråfoto for en bolig, kan du søge ejendommen frem ved at besøge https://www.boligsiden.dk/find-adresse og søge på den pågældende adresse for boligen, som du vil se skråfoto for.

Skråfoto viser den alternative vinkel

Skråfotos tages oppefra men fra en vinkel, der giver et mere detaljeret indtryk af området.

Danmark er det eneste land, der har frigivet landsdækkende skråfoto data, og det er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der er ansvarlig for skråfotos af boliger i landet.

Det overordnede formål er at give myndighederne et bedre og mere rummeligt overblik i forbindelse med ejendomsvurderinger, lokalplaner og byggesager.

I dag bruges skråfotos dog også af en lang række private virksomheder, der har set muligheder i at kunne besigtige ejendomme fra skrivebordet, eksempelvis i forbindelse med vinduespudsning og malerarbejde.

Den seneste årgang af skråfotos består af omkring 1,3 millioner billeder, og de dækker hver en kvadratmeter af Danmark.

På Boligsiden viser vi fem skråfoto af privatboliger i Danmark, der ikke aktuelt er til salg.