Følger du med i tv-programmet Fra 1-værelses til Strandvejsvilla, så læs med her, hvor Boligsiden tager dig med til strandvejsvillaen og viser dig boligerne, som bliver omtalt i programmet.

Strandvejen nord for København har en næsten magisk tiltrækningskraft. Bølgerne og den friske havluft er dragende, og jo tættere på vandet et hus ligger placeret, jo dyrere er det som oftest også.

Rigtig mange boligsøgende drømmer om at kunne stå op hver morgen og kigge på netop vandkanten fra første parket, og netop derfor kigger rigtig mange af os også meget gerne med i tv-programmer som ‘Fra 1-værelses til strandvejsvilla’, hvor vi i hvert fald for en stund kan drømme os til en strandvejsvilla.

Undervejs i programmer kommer vi igennem seks handler med stigende værdi. Det begynder med en lejlighed i Valby, derefter en lejlighed på Vesterbro i København og videre til en Bungalow i Brøndby, en villa i Greve, en villa i Tisvilde, der til sidst munder ud i en villa i Ålsgårde.

Serien afrundes med, at de to mænd har købt en byggegrund i første række til Øresund, som de opfører en Strandvejsvilla på. Det færdige resultat er nu solgt.

Fik du ikke det hele med i tv-programmet, kan du trygt læne dig tilbage og få et genbesøg i huset langs vandkanten. Eller se, hvad husene og lejlighederne blev handlet for i ‘Fra 1-værelses til Strandvejsvilla’.

Her har du den sidste villa i Ålsgårde:

Fra 1-værelses til strandvejsvilla i Ålsgårde.

Nedenfor kan du se de tidligere boliger, som var med i programmet.

Villaen i Ålsgårde:

Kilde: Elbaeks.dk

Villa i Ålsgårde med udsigt:

Kilde: Elbaeks.dk

Huset i Tisvilde på Stokkevej:

Lejligheden i Valby Vigerslevvej:

Sommerhuset i Liseleje på Bjergstien:

Villa i Brøndby Strand:

Hus i Greve:

Villa i Tisvilde: