Slip for istandsættelse: 10 nybyggede huse på budget

Foto: Boligsiden

Drømmer du om at flytte i hus, men uden at skulle sætte i stand? Så kan løsningen være en nybygget villa, og selvom det lyder som en dyr løsning, så behøver det langt fra at være tilfældet. Læs mere her.

Det kan være en hård proces at flytte. De praktiske udfordringer står nærmest i kø, for hvor skal du bo, hvordan får du råd, og kan du overskue overlap med to boliger, renovering og et dagligdagsliv, der skal fungere sideløbende? Dertil kommer flyttekaos, afsked med det gamle sted og tilpasning i de nye rammer.

En løsning, der mindsker antallet af udfordringer, er at rykke ind i et spritnyt hus, hvor du og familien vitterligt ikke skal overveje meget andet end, hvornår flyttebilen skal ankomme.

En søgning på Boligsiden.dk viser, at der lige nu er over 500 villaer med byggeår i 2018, og når man skeler til prisen, er der boliger til både den tunge og den lidt lettere pengepung.

Priserne varierer fra 1,3 millioner kroner for 109 kvadratmeter hus i Væggerløse til 318 kvadratmeter liebhaveri i Skagen. Her appellerer prisen til en noget mindre køberskare, idet herligheden er udbudt til 17,5 millioner kroner. Uanset prisen er der dog mange fordele ved nybyggeri.

”Der er naturligvis den åbenlyse gevinst ved ikke at skulle bruge kræfter på at renovere. Men købet af et nyt hus er også en rentabel løsning i andre henseender. Nye boliger har ofte et godt energimærke, der gør, at du sparer betragteligt på varmeregningen, og så er der et minimum af vedligehold de første mange år. Det giver noget luft i den daglige økonomi, som er værd at tage med i det samlede billede af udgifterne ved et boligskifte,” siger Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

”Derimod kan et ældre hus blive langt dyrere, end hvad prisen antyder, da der løbende vil opstå større eller mindre skader i og eller udenpå bygningen. Til gengæld er det svært at få gammel sjæl og charme i et nyt hus, som er det, mange falder for ved en bolig. Så overvej, hvad der betyder noget for dig og din familie, når I forestiller jer, hvordan det ideelle hjem ser ud,” supplerer hun.

Er du på jagt efter et nybygget hus, men på et stramt budget? Herunder kan du se en række nybyggede villaer rundt omkring i landet – alle med udbudspriser på under to millioner kroner.

10 nybyggede huse på budget

Alle husene på listen herunder er noteret med byggeår i 2018. Det betyder, at de enten er opført, eller vil blive opført, i år.

Husene er ikke længere til salg!