Er du på udkig efter et håndværkertilbud? Her er de billigste til salg

håndværkertilbud

Håndværkertilbud

Skal der være ekstra penge i budgettet til renovering, kan det være en god idé at finde et håndværkertilbud i en lavere prisklasse. Her kan du se de billigste håndværkertilbud, som er til salg netop nu.

Hvis du ønsker at sætte dit helt eget præg på dit kommende hjem uden at skulle starte for ny, så er et håndværkertilbud den oplagte løsning.

Som navnet indikerer, er der tale om et tilbud i form af en bolig, der er udbudt til en forholdsvist lav pris – oftest fordi boligen er af ældre dato og derfor trænger til en opgradering. Og det er netop her, at håndværkeren kommer i spil.

Meget af opgraderingen kan du dog lave selv og måske i særlig grad, hvis du har hænderne skruet godt på og har mod på selv at yde en indsats i forhold til renoveringen.

Skulle det være tilfældet, vil du typisk også kunne spare nogle penge på omkostningerne til renovering, hvor du alt andet lige kan ende med en bolig, som rent værdimæssigt overstiger dine udgifter for selve boligkøbet og renoveringen sammenlagt. 

Og blandt andet af den grund er håndværkertilbuddet særlig eftertragtet blandt den type af køber, som drømmer om at forvandle en faldefærdig bolig til et attraktivt hjem og samtidig en god investering.

Hvis du hører til blandt dem, som har mod på og drømmer om det helt store renoveringseventyr, så har Boligsiden her samlet en liste over håndværkertilbud til salg.

Den gode nyhed er, at samtlige boliger på listen er udbudt til en pris på under én million kroner, så du potentielt har endnu flere penge tilovers i budgettet til at prioritere eksempelvis materialevalg eller hjælp fra en håndværker til de projekter, hvor egne evner ikke rækker.

Se udvalget af håndværkertilbud til salg her:

Listen indeholder boliger til salg, hvor der står skrevet ’håndværkertilbud’ i salgsannoncen. Alle boliger på listen har en udbudspris på under en million kroner.

Find mere om