Højtid for åbent hus: Så mange boliger slår dørene op i påsken

Foto: Pixabay

Traditionen tro holder mange boligsælgere åbent hus i løbet af påsken. Se boliger til salg, som holder åbent hus her.

6.507.

Så mange åbent-hus-arrangementer er der ifølge en opgørelse fra Boligsiden foreløbigt planlagt i løbet af påsken 2024.

Det kan måske lyde af mange, men faktisk er det i den lave ende. Sidste år blev der eksempelvis afholdt mere end 37.000 åbent-hus-arrangementer i påskeugen.

Heraf blev 7.253 af dem afholdt på én og samme dag, nemlig 2. påskedag, som faldt d. 10. april i 2023. Faktisk var det den dag i hele 2023 med flest åbent-hus-arrangementer.

”Indtil videre ser det ikke ud til, at der ligger mange planlagte åbent-hus-arrangementer i kalenderen for påsken i år, men vi ved også, at der ofte holdes åbent hus med kort varsel, eksempelvis hvis der bliver booket flere fremvisninger inden for et kort tidsrum,” siger Birgit Daetz, boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden, og fortsætter:

”På den måde giver vores foreløbige opgørelse for påsken formentlig endnu ikke et retvisende billede af, hvor mange åbent-hus-arrangementer der reelt bliver afholdt i sidste ende. Så det bliver spændende at se, om det eksempelvis har en effekt, at påsken falder tidligt i år i forhold til, hvor mange boligsælgere der slår dørene op til påske. Vores umiddelbare forventning er i alt fald, at de interesserede boligkøbere får rig mulighed for at kigge forbi åbent hus i løbet af påskedagene, ligesom det plejer at være.”

Se huse til salg med åbent hus her

Listen indeholder villaer og rækkehuse, som alle har annonceret åbent hus.

Se lejligheder til salg med åbent hus her

Listen indeholder lejligheder, som alle har annonceret åbent hus.

Se sommerhuse til salg med åbent hus her

Listen indeholder sommerhuse, som alle har annonceret åbent hus.

Find mere om