Om tvangsauktioner

Hvis en boligejer ikke har betalt sin termin, ejendomskat eller anden gæld med sikkerhed i boligen tilbage til tiden, kan boligen i sidste ende komme på tvangsauktion. Det kan dreje sig om huse og lejligheder, men der er også andre typer af boliger, som kommer på tvangsauktion. 

Annoncering af tvangsauktioner

Alle boliger, som kommer på tvangsauktion, skal offentliggøres på Statstidende, men det offentlige har også stillet krav om, at boliger på tvangsauktion skal offentliggøres på boligportaler, hvor man ser boliger til salg i almindelig fri handel. På den måde er boligen let at finde for flest mulige boliginteresserede. 

Derfor viser Boligsiden som eneste boligsite alle de boliger, der er kommet på tvangsauktion. 

Tvangsauktioner foregår i fogedretten

Typisk sørger en advokat for, at der tages kontakt til fogedretten i den retskreds, hvor ejendommen ligger. Advokaten sørger for, at der aftales tid til at afholde auktionen, at boligen bliver annonceret på Statstidende og eksempelvis Boligsiden. Men advokaten sørger også for, at der er mulighed for at se boligen inden auktionen. 

Hold øje med din tvangsauktion på Boligsiden

Hvis en sag håndteres af en advokat, som Boligsiden samarbejder med, kan du derfor på Boligsiden se et logo for advokaten, hvor du kan melde dig til besigtigelse af boligen og blive orienteret om, hvad der sker med auktionen af boligen:
 Hvor meget blev der budt på 1. auktion? Hvornår holdes der en eventuel 2. auktion? Bliver auktionen afværget? 

Her finder du tvangsauktioner

Se tvangsauktioner i det område du interesserer dig for, og følg sagen på Boligsiden Tvangsauktioner ved at klikke på den lille klokke på den aktuelle tvangsauktion.