Rum til det hele – 3 boliger med mange rum

Få plads til både walk-in-closet, herreværelse og hjemmebiograf ved at købe en bolig med mange rum. Boligsiden.dk har fundet 3 gode eksempler, der alle er til salg netop nu.

Hjemmet tjener læssevis af formål, og de bliver kun flere, jo flere man bor under samme tag. Der skal naturligvis være plads til de basale ting som madlavning, toiletbesøg og bad. Derudover skal der være et par soveværelser, en spiseplads, et tv-hjørne og muligvis et kontor. Men her stopper festen ikke – for i mange hjem er der også brug for ekstra plads til opbevaring, vaskefaciliteter og tørresnor, diverse hobbyer og måske endda et værksted, hvor der kan pusles med gør-det-selv-projekter.

Flere funktioner per rum

De fleste af os vælger den klassiske løsning, hvor hvert rum tjener flere formål og eventuelle aggregater som tørrestativer, fitnessbolde og staffelier må findes frem og pakkes væk i forbindelse med aktivitetens udførelse. Men tænk engang, hvis der var en løsning, der gav plads til, at der var rigget til til alle aktiviteter på alle tidspunkter. På den måde ville man undgå at skulle hive alskens instrumenter frem fra gemmerne og straks rydde det af vejen igen så snart den sidste tøjklemme var placeret eller den sidste håndvægt løftet. Og sådan en løsning findes faktisk! Den går ud på at købe en bolig med rigtig mange rum.

”Har man fordelt hjemmets aktiviteter over flere rum, kan man spare en masse tid og desuden slippe for det irritationsmoment, det kan være at have vasketøjet hængende i stuen eller have legetøj til at ligge og flyde.” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Mange rum åbner døre

Bosætter du dig i et hjem med ikke bare mange rum, men rigtig mange rum, kan kreativiteten få helt frit løb. Pludselig behøver det walk-in-closet, du altid har drømt om, ikke forblive i drømmeland. Herreværelset kan blive en realitet, og det kan sågar placeres i den fjerne ende af huset i god afstand til resten af familiens aktiviteter og støj. Der kan også blive plads til et gæsteværelse, et fitnessrum, et spillerum eller hvad med en hjemmebiograf, et kuglerum til børnene eller et øvelokale, hvis man er musikalsk.

Har du hang til spiritualitet, eller har du bare brug for lidt zen i hverdagen, kan du indrette et rum til meditation og male det i en beroligende farve. Bolius har her lavet en guide til, hvordan forskellige farver på væggen påvirker dig: https://www.bolius.dk/saadan-paavirker-farver-paa-vaeggen-dit-humoer-3726/

3 indflytningsklare eksempler

Her er tre pragteksemplarer på boliger, der kan rumme dig, familien, alle jeres hobbyer og mere til:

Kongevej 102, 6400 Sønderborg

Smuk og velholdt 30’er-villa med masser af både stuer og værelser, der byder på både højt til loftet, sildebensparket og en enkelt stuk. Udbudspris: 7.395.000 kr.

Lyngbyvej 2, Vittrup, 9480 Løkken

Denne rummelige bolig er et nedlagt landbrug med central beliggenhed i Vittrup. Boligen er udstyret med både hall, gildesal og ud over de mange værelser også oprindelige depotbygninger, der kan bruges til alt fra værksted til galleri. Udbudspris: 2.395.000 kr.

Møllehøjvej 3, 3650 Ølstykke

Idyllisk, indbydende og totalrenoveret ejendom med skøn udsigt og oceaner af plads. Med til boligen hører både en sø og en lille stald, der kan huse et par ponyer. Udbudspris: 6.295.000

Find mere om