Nye sommerhuse til salg: Koster under en halv million kroner

Sommerhuse til salg

Foto: Unsplash

Er på udkig efter et prisvenligt sommerhus? Så læs med her, hvor vi har samlet de nyeste sommerhuse til salg, der alle koster under en halv million kroner.

Drømmer du om at eje eget sommerhus?

Så har du måske erfaret, at det ikke altid er lige billigt. Tværtimod kan det ved første øjekast synes at være en dyr affære at erhverve sig en feriebolig.

Men sådan behøver det imidlertid ikke at være. For rundt omkring i det danske land sælges der fortsat sommerhuse til en overkommelig og ganske fordelagtig pris.

Boligsiden har her samlet de nyeste sommerhuse til salg, som ligger i den mere budgetvenlige ende af skalaen, da de alle er udbudt til en pris for under 500.000 kroner.

Psst… Trænger sommerhuset til en kærlig hånd? Så tjek Boligsidens renoveringsunivers, hvor du kan finde inspiration samt tips og tricks til istandsættelse.

Se sommerhusene her:

Listen indeholder boliger til salg, der i salgsannoncen er kvalificeret som værende et sommerhus eller en flexbolig. Samtlige boliger har været udbudt på Boligsiden i under 31 dage og har alle en udbudspris på under 500.000 kroner.

Find mere om