Håndværkertilbud?

Er du på boligjagt, men har du kun en lille sum penge, er det måske en løsning for dig at købe et håndværkertilbud til en lav pris og bruge resten af budgettet på at renovere?

Det kræver selvfølgelig, at du selv kan svinge kobenet, bruge en skruemaskine og hamre et søm i. Kan du det, kan du til gengæld ende med at stå med dit drømmehus.

”Vi ved fra tidligere undersøgelser, at prisen på håndværkertilbud i gennemsnit er cirka halvt så stor som på andre huse. Derfor har du en buffer i budgettet til at renovere huset og få det, som du vil have det. Selv for dig, der har et meget lille budget, er der muligheder på markedet.” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Ejer du en bulldozer?

I de allerbilligste håndværkertilbud er der så heller ikke ret meget, du kan bruge, når du skal bygge huset op igen. Ja, faktisk skriver nogle af ejendomsmæglerne deres salgsopstillinger med et glimt i øjet. Find landets billigste håndværkertilbud her.

”Har du hænderne godt skuret på? Eller ejer du en bulldozer som trænger til at blive luftet?”

Tjek alle håndværkertilbud ud nu, men før du går i gang, bør du læse vores guide, der tryktester, om du nu også er helt klar på at give dig i kaste med et stort byggeprojekt.

Se de nyeste håndværkertilbud her.