Fem luksushuse på under 80 kvadratmeter

Strandvejen 252D, 2920 Charlottenlund. Foto Danbolig (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Boligtyper   12. december 2015   ·   2 MIN

Ikke alle har behov for plads til den store familie. Luksuriøse småhuse er perfekte egoistboliger for den kvalitetsbevidste køber, der ikke skal have installeret en familie på fire.

Plads er et afgørende parameter, når vi flytter. Ofte flytter vi for at få mere plads, men ikke altid. Nogle gange er vi klar til at rykke i noget småt. Og småt kan være endog rigtig godt. Der er nemlig ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten, blot fordi villaen eller rækkehuset er mindre end 80 kvadratmeter. Kvalitetsbevidste boligejere har nemlig allerede nænsom restaureret små huse i fx Charlottenlund, Roskilde og Skagen, og de små lækkerier er nu sat til salg.

I mange af de allermest eftertragtede områder er pladsen trang af historiske årsager. Skovserhusene i Skovshoved er fx små og ligger tæt, og det er umuligt at bygge til på de små grunde. Husene har derfor den størrelse, de nu engang har. Men området er attraktivt, og de små, istandsatte skovserhuse bliver sat til salg for mange millioner kroner.

”De små, eksklusive huse ligger typisk i de meget attraktive områder, hvor prisniveauet er højt. Har man råd til at købe bolig her, har man som regel også råd til at sætte den i stand. Det afspejler de udbudspriser, vi ser på de små boliger her, hvor den billigste koster 2,5 millioner kroner”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

 

Strandvejen 273 B, 2920 Charlottenlund

Her får du hele pakken med et idyllisk, renoveret og indflytningsklart hus i Skovshoved. Her er hvidmalet stakit og kig til Øresund fra soveværelset på første sal. 61 super charmerende kvadratmeter får du med den helt rigtige beliggenhed. Udbudspris: 4.295.000 kr.

Sct. Laurentii Vej 115, 9990 Skagen

Naturligvis kan du finde et lækkert, lille hus på Danmarks top. Her får du en Skagensvilla fra 2004 på 75 kvadratmeter. Førstesalen indeholder to værelser, så trods husets beskedne størrelse, er der ikke tale om en egoistvilla. Boligen er lys og venlig og ligger centralt i Skagen. Udbudspris: 2.495.000 kr.

Kirkebakken 4, 4000 Roskilde

Super hyggelig og lækker bolig med udsigt ud over Roskilde Fjord. Huset er fra 1675, og du får her masser af gammel charme i en nutidig ramme på 72 kvadratmeter. Boligen har brede planker i både gulv og loft, køkkenet er fra Dansk Køkkenhåndværk, og haven er yndig. Udbudspris: 3.800.000 kr.

Strandvejen 252 D, 2920 Charlottenlund (billedet øverst)

Bare 39 kvadratmeter er huset på her. Der er tale om et idyllisk skovserhus tæt ved Skovshoved Havn. Huset er absolut charmerende og i tip-top stand – lige til at flytte ind i. Udbudspris: 2.795.000 kr.

Skipperstræde 5, 2791 Dragør 

Her er endnu et lille hus fyldt med sjæl. Ligger din boligdrøm i det gamle Dragør, må det her være boligen for dig. Her er brosten på gaden og roser ved hoveddøren, en hyggelig gårdhave og ikke mindst 78 kvadratmeter bolig, der er godt udnyttet. Udbudspris: 3.245.000 kr.

Kategorier

Boligtyper

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.