Bliv partner og få en gratis visning af boliger til salg i dit område

Vil du have en gratis oversigt over huse og lejligheder til salg i dit område?

Brænder du for dit lokalområde? Ville du ønske, at flere flyttede dertil og blev en del af din by? Der findes rigtig mange ildsjæle i landet, der lægger et stort arbejde i at gøre opmærksom på deres by, kommune, landsdel eller ø med det formål at lokke potentielle tilflyttere til lokalområdet. Måske er du en af dem?

En måde at promovere sit lokalområde på er at vise boliger og grunde til salg. Vi får ofte venlige henvendelser fra lokalråd, borgerforeninger, kommuner m.m., der ønsker en boligvisning på deres egen hjemmeside.

Det ønske har vi altid imødekommet – helt uden beregning – og nu har vi gjort det meget nemmere for dig at få en boligvisning med vores partnerprogram, som primært henvender sig til:

  • Lokalråd
  • Borgerforeninger
  • Kommuner
  • Online aviser/ nyhedsmedier
  • Blogs

Igen, vi gør det helt gratis! Har vi fanget din opmærksomhed? Så læs videre…

Hvad får du?

Vi leverer en boligvisning, hvor man kan se de huse, lejligheder og grunde, der er til salg i lige præcis dit område – lige til at sætte ind på din egen hjemmeside. Og man kan ikke bare se boligerne – det er også muligt at sortere i dem efter kriterier som pris, boligareal, antal værelser, liggetid, grundareal, m.m. Du kan vælge se boligerne på enten listevisning, på kort eller som galleri.

Boligvisningen kan enten dække over:

  • Et eller flere postnumre/byer/kommuner/landsdele.

eller

  • Et stednavn

Det er ikke muligt at få leveret en boligvisning på sogne og på hele Danmark.

Boligsiden.dk afholder alle omkostninger forbundet med udviklingen af boligvisningen (et iframe), som opdateres helt automatisk med nye boliger og prisfald, så snart Boligsiden.dk – som den første boligportal i Danmark – modtager de opdaterede informationer fra ejendomsmæglerne.

Boligvisningen er med andre ord helt vedligeholdelsesfri, så snart den er implementeret.

Som partner står du selv for implementeringen på din egen hjemmeside. Det er også muligt at integrere boligvisningen som en app på Facebook.

Jeg vil gerne have en boligvisning. Hvad gør jeg?

Skriv en e-mail til partnerskaber@boligsiden.dk med ”Partnerskab” i emnefeltet, og skriv i mailen:

  • linket til din hjemmeside
  • hvilket geografisk område, boligvisningen skal dække over (postnummer (numre), kommune, by, landsdel eller sted). Der skal være et minimum af boliger til salg i dit område; ellers skal der vælges et større geografisk område
  • at du bekræfter, at boligvisningen udelukkende indsættes på den tilsendte hjemmeside samt en evt. Facebookside.

Det med småt

Der er intet med småt. Boligsiden.dk stiller løsningen gratis til rådighed, da vi ønsker mest muligt kendskab til de boliger, der er til salg.

Et eksempel på boligvisningen: