Vores hjem er vores base. Det er her, vi sænker paraderne, slapper af og kan frigøre os for alle de krav og hensyn, som vi møder i vores hverdag. Her er vi trygge, og her er der plads til at være fri.

Men vores hjem er også en foranderlig størrelse, der ændrer sig hele livet igennem i takt med, at vores personlige behov ændrer sig. Vi vokser op i barndomshjemmet. Vi flytter i ungdomsbolig, og når vi senere stifter familie, skifter vi ofte også rammerne for vores bolig ud.

I mere end 20 år har Boligsiden været omdrejningspunktet for både boligsælgere og købere, når de store beslutninger om ny bolig er blevet taget. Det gælder også fremover. Og uanset hvilken boligtype, du er på udkig efter, hjælper Boligsiden dig med at finde hjem.

Din boligsøgning starter her, og fremover vil du finde guides og artikler på siden her, som kan inspirere dig i processen med dit boligskifte, så du trygt finder hjem i din nye bolig.

Vind en Sonos højtaler

Musik i hjemmet er godt til både fest og farver og til de eftertænksomme stunder. Fortæl os hvilket musiknummer og kunstner du sætter på derhjemme, når du enten skal slappe af eller feste. Så deltager du i lodtrækningen om en Sonos One SL højtaler til en værdi af 1.499 kr. Vi trækker en vinder 22. november 2019.

KONKURRENCEN ER SLUT // Tusind tak for al den gode musik og et stort tillykke til Pernille Poulsen, Gitte Louise Lund og Simon Gade, som blev de heldige vindere ❤️

 

Det betyder hjem for os

Hjem er der, hvor jeg slapper af. Hvor jeg lader alle mine parader falde, og der hvor jeg lader mine batterier op. Jeg er faktisk nok mest et hjemmemenneske – derfor er det også vigtigt for mig, at der er ryddet op og rent – ellers kan jeg ikke slappe af.

Anders Helgesen, marketing manager på Boligsiden

Hjem er der, hvor jeg kan slappe af og samles med min familie og gode venner. Det er også den base, hvor jeg planlægger nye udfordringer, lader op til disse og tænker tilbage på de gode oplevelser.

Birgit Daetz, kommunikationsdirektør på Boligsiden

Hjem er minder og duften af græs. Hjem er min familie. Der, hvor jeg kan være mig selv. Spille guitar, lytte til musik og drikke min morgenkaffe helt alene. Hjem er den bedste seng i verden. Hjem er der, hvor mit hjerte er.

Peter Bruhn, Adm. direktør på Boligsiden

Mit hjem er mit frirum. Det er her, jeg får energi. Her er der plads til leg, latter og liv. Hjem er en god kop kaffe, en bog og tid til for en stund at forsvinde ind i et andet univers. Det er her, jeg har tid til bare at være til, og til at nyde livet med min familie og venner.

Anne Dahl Kristensen, kommunikationskonsulent på Boligsiden

Go’ tidlig morgen fra dynerne 🌙. Som I ved, er vi i gang med det store huskiggeri 🏠👀. Vi har flere gemte på @boligsiden og alle skærme er dagligt et smut forbi for at se om der er n y t 🤞🏻. For en gang skyld har vi ingen planer 𝓐𝓽 𝓪𝓵𝓵 i weekenden, sååå et lille åbent hus kunne vi nok klemme ind 🏘.
Og der er flere interessante i kjøwenhawstrup vi godt kunne tænke os at se nærmere på … .

For nylig tog vi (endnu engang) snakken om, hvorvidt vi skal blive boende i byen. Og det skal vi. Det her r vores hjem. Frederiksberg er vores hjem. Men… For der er et lille men. Kunne vi drømme om noget mere? Så nu drømmer vi om sommerhus, sand og vand. Vi har brugt @boligsiden i vores søgninger og er efterhånden kommet ret tæt på hvad vi ønsker og vande også forelsket os i et sommerhus som vi skulle have været til fremvisning på, men desværre ringede mægleren for en uge siden og sagde at det var blevet solgt 😔 men vi kigger videre og er tålmodige 🍀
Hvad er hjem for dig?

sbothilde

Niklas og jeg er så småt begyndt at kigge på et nyt sted at bo. Vi tager til mange åbent hus, men det er ikke altid nemt for os at blive enige om det perfekte sted 😅 Niklas vil gerne bo tæt på KBH, og jeg vil hellere bo i Nordsjælland og få lidt mere af den der landlige feeling 🌾🌲 Jeg forelsker mig i smukke gulve, og han går mere op i, om det er praktisk 🤷‍♀️
Vi bruger aktivt @boligsiden til at holde øje med, hvad der er til salg. Vi er begge førstegangskøbere, så der er en del ting at holde styr på – også ting vi ikke aner noget om.

For snart 3 år siden fik jeg nøglerne til min lejlighed på Østerbro. Jeg har altid, siden jeg var yngre, vidst at jeg ville bo i København, da jeg elsker alt det København har at byde på!

@boligsidens app kan man få et let og overskueligt overblik over boliger til salg i Københavnsområdet, samt holde øje med prisudviklingen i de forskellige områder. Man kan søge på områder og meget andet. Endvidere er der masser af nyheder omkring boligmarkedet samt guides til boligkøb m.m. Så tjek den ud! – det gør jeg 🏠

Der bygges og bygges på vores nye lejlighed, og om få måneder flytter vi ind. 🗝 Jeg synes det kan være virkelig uoverskueligt at lede efter bolig – det kan være svært at finde de rette informationer og det kan være svært at nagivere i boligmarkedet.. men boligsiden.dk har altid været min foretrukne – deres app er også meget brugervenlig. Er især vild med at der hele tiden opdateres og kommer nyt om boligmarkedet 👋🏼

Find hjem på Boligsiden

Fortæl om hjem og vind en PH-lampe

Hjemmet er unikt for os alle. Skriv til os, hvad det er i din bolig, der skaber følelsen af at være hjemme. Så deltager du i lodtrækningen om en PH 2/1 bordlampe til en værdi af 4.795 kr. Vi trækker en vinder 31. oktober 2019.

KONKURRENCEN ER SLUT // Tusind tak for alle de fine fortolkninger på, hvad et hjem er for jer, og stort tillykke til @soophiemj, som er den heldige vinder af PH-lampen ❤️

PH 2/1 bordlampe i mundblæst opalglas med topplade, fod og stander i højglansforkromet messing fra Louis Poulsen. Farve: krom. Mål: H: 35,5 x Ø 20 cm. Lyskilde: 33W G9. Design: Poul Henningsen.