Nybolig

Nybolig er en ejendomsmæglerkæde med 213 ejendomsmæglerforretninger, der ligger spredt ud over det meste af Danmark.

Nybolig har hovedkontor på Kalvebod Brygge i København, og samlet er der cirka 1.000 medarbejdere beskæftiget i Nybolig. Men når du som køber eller sælger møder en af de cirka 500 ejendomsmæglere, som er ansat hos Nybolig, vil det være fra en af de lokale butikker i dit nærområde.

Nybolig arbejder med flere typer af ejendomme. Hovedparten af Nybolig-butikkerne er dem, du kender fra dit lokale område, hvor der sælges private villaer, rækkehuse og ejerlejligheder.

Men derudover er der også flere af ejendomsmæglerne hos Nybolig, der har fokus på salg af sommerhuse eller erhvervsejendomme. Ligesom Nybolig også har afdelingen Nybolig Landbrug, hvor det er landbrugsmæglere, der står for salg af landbrugsejendomme.

I listen herunder kan du finde din nærmeste Nybolig-butik.

Nybolig har rødder i Århus

I dag er Nybolig en stor organisation med rødder i store dele af landet. Men de første spæde skridt til det, som i dag kendes som Nybolig, blev taget tilbage i 1965, da Jens Nielsen åbnede en ejendomsmæglerforretning i Århus.

I over 20 år arbejdede denne Jens Nielsen på at finpudse detaljerne i sit koncept, som han i 1988 begyndte at tilbyde til andre ejendomsmæglere. Efter et år havde 20 ejendomsmæglerbutikker taget konceptet til sig. Et koncept, som Nykredit købte i 1989.

Fem år senere – i 1994 – fik ejendomsmæglerkæden navnet Nybolig. På dette tidspunkt var antallet af butikker vokset til over 100, og i dag findes der som før nævnt {agentcount} Nybolig-butikker i Danmark.

Nybolig er en franchisekæde. Det betyder, at din lokale ejendomsmægler har åbnet sin butik som en del af en større kæde. Hver franchisetager i Nybolig har dermed åbnet en eller flere Nybolig-butikker, som drives selvstændigt, men under det overordnede koncept for Nybolig-kæden.

Hver enkelt Nybolig-butik indgår på den måde som en del af Nykredit Mægler, som ejes af Nykredit-koncernen, der også ejer ejendomsmæglerkæden Estate. Hovedparten af Nykredit er derudover ejet af en forening af kunder i Nykredit og Totalkredit, der har navnet Forenet Kredit.

For mange bolighandlende betyder det, at finansieringen går hånd i hånd med bolighandlen.

Hvis du har brug for at blive guidet igennem dit boligkøb, kan du finde medarbejdere i Nybolig butikkerne, der er  certificeret til at give køberrådgivning.

Er du interesseret i de øvrige forhold om Nybolig-kæden, får du her et par supplerende oplysninger:

  • Det er administrerende direktør for Nykredit Mægler Peter J. Mattsen, der står i front for Nybolig og Estate.
  • Han er ligeledes administrerende direktør for Nykredit Mægler, som i 2019 indgik partnerskab med ejendomsmægleren Jesper Nielsen.
  • Nybolig er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Nybolig ejer aktier i Boligsiden, og Peter J. Mattsen sidder med i bestyrelsen.